2777
2789
عنوان

دلم برای بابا بزرگم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 83 پست
چقدر مامانت فهمیده خوشبحالت من میگم تو بشین من میام کاراتو میکنم میگه ن تو کاری میکنی اینجا بهش خوش ...

خودت متاهلی؟ببرش پیش خودت واسش توالت فرنگی بگیر

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

انشالله خدا آخر و عاقبتشونو بخیر کنه♥️انشالله سایه مادرتون با سلامتی و تندرستی مستدام باشه🌱

ممنونم محبت دارید❤️

همچنین خانواده گرامی شما رو🌼

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بگو نذر کردم بابا بزرگو ببرم حرمچە میدونم بگو نذر خیلی بزرگی داشتم باید حتما ببرمبابا اجازە می ...

اگ دستشوییمون پله نداشت صددرصد چند روز میبردم خونه خودمون نمیتونه بره بیاد سخته براش

2805
ممنونم محبت دارید❤️همچنین خانواده گرامی شما رو🌼

🫂♥️

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
قلبم گرفت، خدا هیچ انسانی رو محتاج دیگران نکنه به مامانت بگو بنده خدا دوست داری پسفردا سر خودت هم ب ...

اصلا حرف تو کله شون نمیده بخدا کل خونشون تمیز کردم شاید آروم بگیرن اما هیچ فرقی نداش

ن مامانم کلا پسر دوست و از وقتی داداشم تو زندگیش مشکلاتی پیش اومد شبیه روانیا شده مثلا اگ ما چندتا خ ...

نمیدونم چی بگم .بیشتر با خودش درگیره مامانت .خدابخش آرامش بده که اینقد اطرافیان رو اذیت نکنه

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵
اره درسته ک کلا نقشی تو زندگی مادرپدرم نداشته و پدر از زن اولش بوده و هیچکار برای پدرم نکرده و از ده ...

یعنی چی پدر از زن اولش بوده؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

احساس کردم راجب مادرتون قضاوت کردین خیلیا دلشون نمیخواد از پدر شوهر نگهداری کنن وظیفه ای گردنشون نی وظیفه بچه هاشه اگر نمیتونن هم پرستار یا سالمندان 

تن جفتشون سلامت  باشه 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
به مامانت بگو از این روزها برا توام هستااااا بترس از اون روز.خودت هیچی اجازه بده ما بیایم دیگه.شاید ...

خونشون طبقه دوم باید ی مرد بغلش کنه ببره پایین نه بابا دوبار غذا پختم برا همشون بردم میگه میای اینجا کلا نرو تو اتاق تحویلش نگیر براش مثل جوجه ها غذا بکش مک میش اخهش

استارتر پدر و مادرت چن سالشونه؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

2810