2777
2789
عنوان

بارداری با pcos

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 55 پست
خداشاهده این کارارو میکنم خیاطی فیلم کتاب باشگاه اهنگ و رقص و کلا سرخوشم ولی یه مسئله ای که پیش بیاد ...

هیچکس جز خودت نمیتونه به خودت کمک کنه. میدونم چی میگی ولی سعی خودتو بکن چون هرچیزی ممکنه تو زندگی پیش بیاد آدم تا جای که بتونه باید به خودش مسلط باشه. الان فکر باردار شدنی بعدا که باردار شدی ایشالا بازم استرس داری بچه تکون نخورده آزمایشم کم و زیاد شده سونوم اینجوری بوده آب دور بچه کمه زیاده و... باز دنیا بیادم همینجور حتی خیلی بیشتر. پس سعی کن رو خودت کار کنی چون هر مسئله ای پیش بیاد بالاخره راهی داره و حل میشه.

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بارداری هم قبلا داشتم بعد یه هفته ده روز که ازمایش مثبت شد به لکه بینی افتادم تعطیلات عید بود ...

الهی عزیییزم چقدر ناراحت شدم چقدر اذیت شدی ایشالله خدا کمکت میکنه به سلامتی این بار به دنیا میاری دیگه حتما تحت نظر دکترم بمون

منم قبل پریود لکه بینی داشتم. یه سوال شما این قرص ها و آمپولا رو از روز چند شروع کردین؟ روزهای لکه ب ...

من روز سوم سونو دادم ار همون روز سوم تا هفتم قرص لتروزول خوردم روزی دوتا بعدش روز هفتم و ۸ و ۹ امپول اچ ام جی زدم روز ۱۱ رفتم سونو گفتم دوتا فولیکول داری ۱۶ و ۱۷ هر کدومش تو یه تخمدان بعدش روز ۱۲ تزریق اچ سی جی داشتم روز ۱۴ خیلی درد داشتم انگار داشت تخمک گذاری میشد رابطه هم از روز ۱۱ تا ۱۷ داشتم الانم ۲۵ ام دیروز خیلی خسته و خوابالو بودم 

دیگه توکل به خدا دوسه روز دیگه تست میزنم 

منم قبل پریود لکه بینی داشتم. یه سوال شما این قرص ها و آمپولا رو از روز چند شروع کردین؟ روزهای لکه ب ...

نه ابن ماه لکه بینیم رو حساب نکردم از خونریزی اصلی حساب کردن درمانو

هیچکس جز خودت نمیتونه به خودت کمک کنه. میدونم چی میگی ولی سعی خودتو بکن چون هرچیزی ممکنه تو زندگی پی ...

اره دقیقا همینطوره درست میفرمایید باید بیشتر تلاش کنم برعکس من همسرم خیلی آرومه توکلش واقعیه خیلی وقتا میگم خوش به حالت چرا من اینطوری نیستم