2777
2789
عنوان

بارداری با pcos

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 55 پست
آره من پلی کیستیک بودم از ۱۶سالگی تا الان. نه من خونریزیم یه دفه شروع میشه خون روشن قرمز. البته من د ...

من میشم سر ماه دقیقا ولی وسطاش هم لکه میومد با کوچکترین استرس

شاید سالی یه بار تاریخش جابجا بشه 

واسه همین الان روز ۲۵ ام گیجم این لکه های همیشگیه یا لانه گزینی چون تاریخش به هر دو میتونه بخوره 

من اگه بیخیالی بلد بودم اصلا نباید پلی کیستیک میشدم واقعا نمیتونم دعا کنید باردار باشم

عزیزم پلی کیستیک بخاطر سبک زندگی و مواد غذایی افتضاح مون هست. چرا انقد خودتو سرزنش میکنی اکثریت درگیرش هستن. شما هم مطمئن باش مثل هزاران هزار پلی کیستیکی که باردار شدن، باردار میشی انشالله. فقط صبور باش و سعی کن بهش فکر نکنی. به امیدخدا که به همین زودی طعم شیرین مادر شدنو بچشی❤

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این لکه ها از نظر شما هم زیاده؟

من قبل از پریود تو بیشتر سیکل هام این جوری میشدم برای همین وقتی باردار شدم همین جوری لکه بینی داشتم فک میکردم پریودم و تا هفت هشت هفتگی نفهمیدم باردارم

عزیزم پلی کیستیک بخاطر سبک زندگی و مواد غذایی افتضاح مون هست. چرا انقد خودتو سرزنش میکنی اکثریت درگی ...

من همیشه سعی کردم تغذیه ام خوب باشه حتی خیلی چیزارو محلی تهیه میکنم کارخونه ای مصرف نمیکنم اما امان از نگرانی و استرس یعنی حتی یه اتفاقی افتاده رفته من بارم نگرانش میشم چه برسه آینده و لحطه حال .وزنمم نرماله تحرک هم دارم هر چی میکشم از افکارمه 

دلم خیلی واسه همسرم میسوزه دلش بچه میخواد و من نتونستم بدم تاحالا

من همیشه سعی کردم تغذیه ام خوب باشه حتی خیلی چیزارو محلی تهیه میکنم کارخونه ای مصرف نمیکنم اما امان ...

خیلی عالیه خیلی. سعی کن رو خودت کار کنی بیخیال باش

چجور بیخیال باشی؟ سر خودتو گرم کن کتاب بخون فیلم ببین باشگاه برو، پارک برو پیاده روی. یه هنری یاد بگیر اصلا زوم نکن رو بارداری. وقتش که برسه حتما میشی

فقط حتما حتما ورزش کن و فعالیت داشته باش کار نداشته باش که وزنت نرماله باید فعالیت داشته باشی پیاده روی تند که به نفس نفس بیفتی. یا اگه بتونی باشگاه بری که چ بهتر

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
وای خدای من راس میگید پس احتمال داره منم باردار باشم

اره من یه بار روز بعد از موعدم لکه بینی داشتم و قطع شد

بعدش تا ۱۶ ۱۷ روز پریود نشدم بی بی چک هم زدم چیزی نشون نداد بعدش دوباره به لکه بینی افتادم تا ۱۰ روز همین جور منتظر بودم خونریزی کنم ولی فقط لک بود

در اوج نا امیدی بی بی چک زدم فورا دو خط قرمز اومد

با خودم گفتم حتما خرابه چطور ممکنه

ولی فردا و پس فرداش هم تست مثبت شد

و شب اول محرم با این که منتظر بودم ازمایش منفی بشه هیچ امیدی نداشتم مثبت شد اونم وقتی که ۳ سال از سقط ۲۰ هفتگی گذشته بود و داروهای تنبلی تخمدان روم جواب نداده بود دکترا برای ای یو ای مرکز ناباروری فرستاده بودنم ولی من انجام ندادم امیدی نداشتم دیگه بشه

هدیه امام حسینه الان تو شکمم تکون میخوره با این وجود ترس از دست دادنش دارم برام دعا کن سالم بیاد بغلم

انشالله که خدا هم دل تو رو شاد میکنه

خیلی عالیه خیلی. سعی کن رو خودت کار کنی بیخیال باشچجور بیخیال باشی؟ سر خودتو گرم کن کتاب بخون فیلم ب ...

خداشاهده این کارارو میکنم خیاطی فیلم کتاب باشگاه اهنگ و رقص و کلا سرخوشم ولی یه مسئله ای که پیش بیاد حتی تو خوابم میاد فکرمو درگیر میکنه یعنی آدمی هستم که هم کارامو میکنم هم به نگرانیم میرسم! الان دانشجو هم هستم رفتم سراغ رشته ای که علاقه دارم بعد سالها شروع کردم همه فک میکنن من بیخیالم تو ظاهرم معلوم نیس ولی خودم و همسرم میدونیم من چقدر حساسم چقدر استرسی ام 

الانم امتحان دارم یکم میخونم یکم فکرم مشغوله این قضیه ست اینطوری دارم سپری میکنم 

اره من یه بار روز بعد از موعدم لکه بینی داشتم و قطع شدبعدش تا ۱۶ ۱۷ روز پریود نشدم بی بی چک هم زدم چ ...

وای عزیییزم این معجزه بوده خدا بهت داده خیالت راحت باشه وقتی خودش با معجزه بهت داده معلومه سالم میاد بغلت خداروشکر واقعا مواطب خودت و نی نی باش عزیزم چشم حتما توهم برای من دعا کن 

مرسی واسم وقت گذاشتی 

وای عزیییزم این معجزه بوده خدا بهت داده خیالت راحت باشه وقتی خودش با معجزه بهت داده معلومه سالم میاد ...

هر روز دعا میکنم خدا منتظران رو صاحب اولاد کنه

چون خودم این راه رو رفتم خوب میفهمم چه دردیه

انشالله جوری خودتم نفهمی یهویی نی نی میاد تو دلت

من یه بارداری هم قبلا داشتم بعد یه هفته ده روز که ازمایش مثبت شد به لکه بینی افتادم تعطیلات عید بود دکتر نبود

خودمم زیاد تو این چیزا سررشته نداشتم نمیدونستم باید چیکار کنم فقط استراحت مطلق بودم ۸ ۹ هفتع بودم که قطع شد همون موقع رفتم سونو قلب تشکیل شده و مشکلی نبود دیگه زیر نظر دکتر نرفتم فقط میرفتم بهداشت برای آزمایش ها و سونو ها

و میگفتن سالمه ولی متاسفانه یهویی تو ۲۰ هفتگی ایست قلبی کرد و از دستش دادم

2810