2777
2789
عنوان

بارداری با pcos

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 55 پست
من کلا لکه لانه گزینی نداشتم ولی شنیدم حالت خون آبه هست یکی دو روز هم بیشتر نیست و خیلی کمه حجمش. شم ...

شرمندم واقعا و خیلی ممنونم از لطف شما که با این عکس گداشتن من کنار اومدید ببخشید 

اینا هم بالایی ها دیشب اومد یعنی ۲۴ ساعت بعد اون یه قطره صورتی اولیه

پایینی ها امروز صبح

اولش این یه قطره اومد پریشب بعدش موند قهوه ای شد

بخدا دقیق نمیدونم عزیزم. ولی این شبیه لک پریودی هست. اما بازم صبر کن ببین ادامه پیدا میکنه یا نه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا دقیق نمیدونم عزیزم. ولی این شبیه لک پریودی هست. اما بازم صبر کن ببین ادامه پیدا میکنه یا نه

همین صبر کردنه خیلی سخته عذاب داره واقعا برام که دوسه روز صبر کنم تا بشه تست بگیرم   

شرمندم واقعا و خیلی ممنونم از لطف شما که با این عکس گداشتن من کنار اومدید ببخشید اینا هم بالایی ها د ...

نه اینجور نگو عزیزم من اصلا بدم نمیاد. فقط نمیدونم دارم درست راهنماییت میکنم یا نه. آخه من شنیدم خیلی کمه لکه لانه گزینی. حس میکنم اینا بیشتر هستن

ببین همین امروز یا فردا یه تست بخر صبح زود بزن. چون به نظرم باردار باشی مشخص میشه حتما. البته اگه عجله داری 

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

شما فرمودین پلی کیستیک دارین پریود هاتون با رنگ صورتی شروع میشد؟ آخه واسه من همیشه چند روز قبلش قهوه ای بوده

اگر پریود نشدید و لکه بینی قطع شد یا همین طور لکه بینی به جای پریود داشتید در طی چندین روز احتمال بارداری هست

بعضی خانوما اول بارداریشون لکه بینی دارن غیر از لک لانه گزینی

همین صبر کردنه خیلی سخته عذاب داره واقعا برام که دوسه روز صبر کنم تا بشه تست بگیرم

تو پروسه باردار شدن باید کامل کامللل بیخیال باشی و صبور. تا میتونی خودتو مشغول کن و کمتر بهش فکر کن. استرس سمه برای باردار شدن

نه اینجور نگو عزیزم من اصلا بدم نمیاد. فقط نمیدونم دارم درست راهنماییت میکنم یا نه. آخه من شنیدم خیل ...

تست دارم ولی چون میگن سه چهار روز بعد لانه گزینی تست نتیجه میدم نزدم فعلا امروز روز ۲۵ سیکلمه

تست دارم ولی چون میگن سه چهار روز بعد لانه گزینی تست نتیجه میدم نزدم فعلا امروز روز ۲۵ سیکلمه

آره راس میگی زوده اگه ۲۵هست. یجور سر خودتو گرم کن بزار ۴،۵روز دیگه بزن.

تو پروسه باردار شدن باید کامل کامللل بیخیال باشی و صبور. تا میتونی خودتو مشغول کن و کمتر بهش فکر کن. ...

من اگه بیخیالی بلد بودم اصلا نباید پلی کیستیک میشدم واقعا نمیتونم دعا کنید باردار باشم 

شما فرمودین پلی کیستیک دارین پریود هاتون با رنگ صورتی شروع میشد؟ آخه واسه من همیشه چند روز قبلش قهوه ...

آره من پلی کیستیک بودم از ۱۶سالگی تا الان. نه من خونریزیم یه دفه شروع میشه خون روشن قرمز. البته من دارو میخوردم برای پریودم. چون خیلی خیلی نامنظمه در واقع اصلا نمیشم بدون دارو

واقعا؟ پس امیدوار میتونم باشم مرسی

اره عزیزم امیدوار باش ولی استرس نداشته باش

ممکنه هم اصلا لک قبل از پریود باشه

کسایی که تنبلی تخمدان دارن لکه بینی قبل از پریود زیاد براشون اتفاق می افته

2810