2777
2789
عنوان

اکسمو دیدم خدایا چقدررررر بدشانسممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 72 پست

ببین دورت بگردم تو هر وقتی هم اگه ازدواج بکنی با یه نفر دیگه اون می‌تونه برات دردسر درست می‌کنه این موضوعی هم نیست که بشه به همسر آیندت بگی در نهایت آدم همیشه ترس داره از همچین موضوعی بعدش خودت همیشه یه حس بد و یه غذاب وجدان داری که یه همچین موضوع مهمی رو به کسی که قراره تا آخر عمرم باهاش زندگی کنم نگفتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم ولی مقصر خودمم بود که نباید گول میخوردم

عزیزدل شما تجربه ای نداشتی ! آگاهی نباشه صدمه میبینی ، تقصیر خودت ننداز طرف با قصد اومده پیش تو ، من الان خجالت میکشم با دو سال کوچیکتر از خودم بگم عاشقشم نه بخاطر اینکه خودم میلی ندارم بخاطر حرف جامعهههه

2805
بعد ازم نمیپرسه چرا بعد یک سال داری این قضیه رو میگی؟و اینکه میترسم تا آخر عمر تو سری خورش باشم

بگو الان خاستگار اومده و خانواده اصرار دارن 

خب چاره ای نیست با هرکی ازدواج کنی همینه ولی لااقل این میتونی بزنی تو سرش ک کارخودت بوده

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این عمرا ازدواج کنه عمرااا  بچه پولداره چسبیده به ارث خانواده ، خانواده براش انتخاب میکنن زن اشو هزینه پرده اتو بگیر و برو از ما گفتن با همچین آدمی بمونی بیشتر برات دردسر میشع

2810