2777
2789
عنوان

اکسمو دیدم خدایا چقدررررر بدشانسممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 72 پست
من که فعلا باهاش حرف نزدیم ولی اون موقع میگف بچه ایی

چطور برا حالشو بردن بچه نبودی الان برا مسولیت پذیرفتن بهونه بچه بودنتو داره بیخود کرده باید بیاد جلو 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیونه اگه اینجوره حتما برو رو‌مخش بیاد خواستگاریت چرا همیچین حماقتی کردی

نه اصلا این کارو نمیکنم 

اون خیلی خودشیفتس اینجوری فکر می‌کنه خیلی خفنه

یاس»»»»تمام خواننده های ایرانی🥴
چطور برا حالشو بردن بچه نبودی الان برا مسولیت پذیرفتن بهونه بچه بودنتو داره بیخود کرده باید بیاد جلو

بنظرت الان چیکار کنم؟

میشه راهنمایم کنید

2805
نه اصلا این کارو نمیکنم اون خیلی خودشیفتس اینجوری فکر می‌کنه خیلی خفنه

خب میخای چیکار کنی دیگه دختر نیستی و ازدواج نمیتونی کنی یااگر ب کسی بگی تااخر عمرت تو سری میخوری بخاطر این قضیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متوجه هستی ۱۰ سال فاصله سنی هس ؟ ۲۰ سالگی آدم بچه اس ! از لحاظ جسمی نه ولی روانی فکری تو مثل دختر مدرسه ای هایی ، ازت سواستفاده کرده بهت با روش عشق تجاوز کرده تو هنوز متوجه نیستی...

متوجه هستی ۱۰ سال فاصله سنی هس ؟ ۲۰ سالگی آدم بچه اس ! از لحاظ جسمی نه ولی روانی فکری تو مثل دختر مد ...

می‌دونم 

ولی مقصر خودمم بود که نباید گول میخوردم

بنظرت الان چیکار کنم؟میشه راهنمایم کنید

بنظرم جوابشو بده یا خودت بش زنگ بزن مشکلتو بگو و اگر گفت بچه ای بگو اونشو تو تشخصیص نمیدی و بگو خاستگار داری و بخاطر این قضیه نمیتونی قبول کنی خانواده بهت فشار میارن و شاید مجبور شی بهشون بگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرم جوابشو بده یا خودت بش زنگ بزن مشکلتو بگو و اگر گفت بچه ای بگو اونشو تو تشخصیص نمیدی و بگو خاست ...

بعد ازم نمیپرسه چرا بعد یک سال داری این قضیه رو میگی؟

و اینکه میترسم تا آخر عمر تو سری خورش باشم

2810