2777
2789
برو کم مغلطه کن... اگه منبع و مدرک داشتی و یه چیزی برا جواب دادن نپرونده بودی دویست بار می‌ذاشتی ... ...

اينقدر عصبي نباش

وقتي دائما توي كامنت هات به بقيه توهين ميكني

چيزي از بقيه كم نميشه

ولي يك چيزي به خودت اضافه ميكني اونم حق إنسان هاي ديگه هست.

اختلاف سليقه سر يك مسئله داشتن

چيز مهمي نيست ك حتما دائم نياز باشه توهين كني.

سر ليمويي ك ايشون بخوره يا نخوره

حق الناس بزرگي گردنت گذاشتي.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اينقدر عصبي نباشوقتي دائما توي كامنت هات به بقيه توهين ميكنيچيزي از بقيه كم نميشهولي يك چيزي به خودت ...

کدوم عصبانیت، کدوم توهین، اگه حق الناسی باشه گردن شماست که بدون سند و منبع حرف میزنی و میگی بر اساس حکم شرعی گفتم... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

والا من نمی‌خورم

همین چن وفت پیش همکار شوهرم کلی گردو داد بهمون با اینکه خودش داد ولی نخوردم شوهرم داد به یه نیازمند

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

لیمو رو بخور بعدا برو همونجا بگو من یکی دوتا لیمو چیدم خوردم هم به لیمو میرسی هم حق الناس گردنت نیس

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

یه میوه هوس کنی بچینی حتی از دیوار همسایه تا حدودی حلاله . اینا هم که میگن غصبیه حتی حکم فقهیشو نمیدونن فقط یه چیزی میگن 

این حکم فقهیش : 

اگر درخت میوه در سر راه رهگذر قرار داشته باشد در حال عبور می تواند از میوه آن درخت برای خوردن در همان محل استفاده کند به شرط آن که از حد سیری و احتیاج تجاوز نکند..

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بابا چه مال غصبی و نخور نخور راه انداختید برا دولته داره مالیات میگیره یه دونه لیمو کی رو ناراحت میک ...

کاش لاقل احکامم درست میگفتن . حتی حکمشم بلد نیستن نخور نخور راه انداختن خود ملاها و فقیها میگن عیب نداره اینا حلال رو حروم میکنن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
کدوم عصبانیت، کدوم توهین، اگه حق الناسی باشه گردن شماست که بدون سند و منبع حرف میزنی و میگی بر اساس ...

عصباني هستي ك درست نميتوني بخوني.

شما گفتين فازتون چيه م ميگيد نخور

گفتم وقتي  خودمون نخورديم به ايشونم ميگيم نخور.

جايي از حكم شرعي حرفي نزدم

چون نظر مرجع من اينه نبايد بخوري

ايشونم بايد به نظر مرجع خودش عدول كنه

ديگه اين يك چيز واضحي هست در احكام!

خدا عقلت بده

حرف ميپروني

برو بابا

به همه هي پريدن

اينا توهينه و عصبانيت..

ضمن اينكه حداقل سواد داشتع باش

بعد بيا صحبت كن😂من حكم نخوردن داده باشم به ايشون حق الناس نيست

ميشه حق الله

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
یه میوه هوس کنی بچینی حتی از دیوار همسایه تا حدودی حلاله . اینا هم که میگن غصبیه حتی حکم فقهیشو نمید ...

وقني رهگذر نباشي و وارد مكاني شده باشي

باز حكمش همينه؟

عصباني هستي ك درست نميتوني بخوني.شما گفتين فازتون چيه م ميگيد نخورگفتم وقتي خودمون نخورديم به ايشون ...

مثلا میخوای با مغلطه های واضح هی تایپ کنی و ادامه بدی که چی بشه... شما که خودت در جریانی چی گفتی و چی شنیدی، هر کی بخواد ریپلای ها رو دنبال کنه واضحه حکم به چی بوده و بحث چی بوده و چی گفتی درباره حکم شرعی و باز دوباره مغلطه و عوض کردن حرفت و ... یعنی اصلا انقدر‌ واضح و مسخره و این شاخه به اون شاخه و عوض کردن حرف و بحث غیر منطقی داری که نمی‌خوام بیشتر از این توضیح بدم و هم کلام بشم... ریپلای های چرت و پرتت رو ادامه بده 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
مثلا میخوای با مغلطه های واضح هی تایپ کنی و ادامه بدی که چی بشه... شما که خودت در جریانی چی گفتی و چ ...

خدا بهت ارامش بده🙏🏻

وقني رهگذر نباشي و وارد مكاني شده باشيباز حكمش همينه؟

ایشون از عمد به قصد چیدن میوه وارد نشده داشته رد میشده به هر دلیلی مهم نیست دلیل رد شدنش چی بوده میوه رو دیده بله ایشون رهگذر حساب میشه