2777
2789
چ ربطی ب حاملگی داشت؟

لقمه مشکل دار به بچه ای که تغذیه اش از شکم مادر هست نمیدن 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ببین ب قول اون کاربر اگ همچین مالیو وارد نکنه بهتره ولی ببین الان اسی رفته دیده اداره بستس یه میوه ب ...

من خودم باشم وقتی کندمش میخورم.

اما خب از لحاظ شرعی گفتن اگه کندی باید در حذ خوردن باشه و  باید همونجا بخوری

ببریش مشکل دار میشه..

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که چیده دیگه بندازه دور و نخوره که چی مثلا!!

اره

مگه چيز مهميه ك نخوردنش اسسب بزنه بهش

يا ديگه پيدا نشه😂

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
لقمه مشکل دار به بچه ای که تغذیه اش از شکم مادر هست نمیدن

مگه اون درختا و لیمو ها سند دارن و بنام کسی هستن توی اداره بوده حالا عموم هم ازادن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

چون حامله هستی خوردنش مشکلی نداره ولی بهتر بود اجازه بگیری

کلا زن حامله مشکل شرعی تو چیدن میوه از درخت و خوردنش نداره

انسان عادی چه زن چه مرد هم میتونه فقط یک میوه بچینه اونم همون زیر درخت بخوره خونه نباید ببره

شما مشکلی نداری بخورلیمو رو

چون حامله هستی خوردنش مشکلی نداره ولی بهتر بود اجازه بگیریکلا زن حامله مشکل شرعی تو چیدن میوه از درخ ...

اين حكم رو ميشه بزاري

ديدم نوشتي سرچ كردم أصلا همچين موردي نديدم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
فک نکنم هیچکدومم انقد رعایت کنن

من حتي خونه هركسي نرفتم توي بارداريام.و غذائي م همسايه و بقيه مياوردن رو نميخوردم.هوس ميكردم عينشو ميخريدم

و اونو ميدادم نيازمند..

ديگه هركسي يك سري اعتقادات و ارزشها داره.

من خودم باشم وقتی کندمش میخورم.اما خب از لحاظ شرعی گفتن اگه کندی باید در حذ خوردن باشه و باید همونج ...

اره دقیقا

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
چه ربطی داره، مگه خوردنش بذاره آسیبی بزنه، برو خدا عقلت بده

شم مثل اينكه أصلا نفهميدي موضوع چيه🧐

حكم شرعيش رو پرسيد.

خدا به شمام ادب و شخصيت بده

وقتي چيزيو نفهميدي سكوت كني

شم مثل اينكه أصلا نفهميدي موضوع چيه🧐حكم شرعيش رو پرسيد.خدا به شمام ادب و شخصيت بدهوقتي چيزيو نفهميد ...

اره حکم شرعیش اینه که بندازی دور حلال تره، متشکر... اگه یه عکس از منبعتون هم بذاری عالی میشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اره حکم شرعیش اینه که بندازی دور حلال تره، متشکر... اگه یه عکس از منبعتون هم بذاری عالی میشه

شما اهل دعوا و توهين هستي

دنبال منبع نيستي

خدا هم منع كرده با ادمايي مثل شما بحث كردن رو.

خوش باشيد

شما اهل دعوا و توهين هستيدنبال منبع نيستيخدا هم منع كرده با ادمايي مثل شما بحث كردن رو.خوش باشيد

برو کم مغلطه کن... اگه منبع و مدرک داشتی و یه چیزی برا جواب دادن نپرونده بودی دویست بار می‌ذاشتی ... برو دست خدای مهربون 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
2810