2777
2789

سر درس نصفه جون شده

نمراتش ۱۶ تا ۲۰ هست 

هی با گریه میخونه میکه من هیچی نمیشم و فلان انسانی میخونه

داره خودشو جر میده

حالیش نمیشه واقعا 

بابا و مامانمم اصلا حساس نیستن

میگن برات کار پبدا میکنیم نگران نباش

ولی.‌‌

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش انگیزه بده روحیه بده آموزشگاه ماه ثبت نامش کنید  اگه دهم هست بشینه از اولش بخونه اگه نیست اشتراک الماس هست پایه به پایه هست اونجا بنویسیدش 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
بهش انگیزه بده روحیه بده آموزشگاه ماه ثبت نامش کنید اگه دهم هست بشینه از اولش بخونه اگه نیست اشتراک ...

اشتراک الماس برای موسسه ماز؟

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
بهش انگیزه بده روحیه بده آموزشگاه ماه ثبت نامش کنید اگه دهم هست بشینه از اولش بخونه اگه نیست اشتراک ...

اموزشگاه ماز منظورم هست اشتباه تایپی شد 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
اشتراک الماس برای موسسه ماز؟

بله من دخترم نهمه ولی دیدم برید توسایتش مطالعه کنید برای ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ کلاس دارن و برای کنکور هم اشتراک الماس دارن 

تعریف ماز رو خیلی شنیدم  

بله من دخترم نهمه ولی دیدم برید توسایتش مطالعه کنید برای ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ کلاس دارن و برای کنکور هم اشتر ...

آره منم شنیدم 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
انسانی میخونه

اها ،خب اگه می خواد قبول شه که باید بیشتر بخونه ،هر چقدر توان داره بریزه بیرون 

ولی اگه مهم نیست شغلش ،من که میگم ولش کن 

به قول همون فیلمه دانشگاه سرگرمی بچه هاست 

خودش رو اذیت نکنه  

بابای من فوق لیسانس داره اما من دیپلم گرفتم ولی کردم 

فردا باید بمیرم همه این تلاش ها به درد خاکم نمی خوره 

مهم خوشبختی هست که تا قبل مرگم می خوام بچشم