2777
2789

سلام علیکم 

میخوام واسه اولین بار مرغ نمکی درست کنم (البته امروز نه یه روز دیگه)

امروز بعد از مدت ها تو خونه ی مادرشوهرم اینا تنها شدم با شوهرم ، یکی دو روز دیگه میان (تو خونه ی مادرشوهرمینا زندگی میکنیم) میخوام مرغ نمکی درست کنم اما نمیخوام با نمک باشه 🫤 ، هم از این میترسم که مادرشوهرجان خبر دار بشه که من اونهمه نمکو واسه یه مرغ هدر دادم و هم اینکه میترسم مردم آب بندازه و شور بشه🥲

نمیشه بجای نمک از یه چیز دیگه استفاده کنم مثلا سنگ ؟!🫤

کلیپ دیدم که تو دیگ به جای نمک سنگ میذاشتن ولی از اطرافیانم کسی با سنگ درست نکرده 

راستی اینجا فرم نیست که بگین خب چکاره خب با فر درست کن 🫤

شعله پخش کنم نیست نمیشه زیر گاز و کم کنم ؟!🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون مرغ قشنگ رو منقل کباب درست کن خیلی هم خوشمزه‌تر می‌شه

نمیخوام بیرون از خونه برم و تو حیاط زیر نور خورشید (بندر عباسزندگی میکنیم) که خیلی گرمه پا منقل وایسم 🥲

ممنون میشم بگی😃🌹

بریونی نیستا خخخ،من مرغ درسته رو کامل سرخ میکنم تو قابلمه،بعد یه عالمه پیاز خلالی و یکم هویج و فلفل دلمه میریزم کنارش،ربو جدا تف میدم بهش اب قاطی کنم یه لیوان،بعد اروم میریزم کنار مرغ،دو ساعت بعد پخته و بی نظیر میشه،البته زرشک و زعفرونم اخر کار اضاف میکنه

اگه نمیخای ربی باشه بعد اینکه کامل سرخ کردی با کره و همون روغنش بزار بپزه،باید زرچوبه و زعفرون بزنی از اول ،زیرشم خیلی کم کنی ،هی حواست باشه بهش یه استکان آب اضافه کنی،

ولی روش اول ک گفتم خیلی جذاب میشه،

مغرور منم که چون تویی را دارم ...
بریونی نیستا خخخ،من مرغ درسته رو کامل سرخ میکنم تو قابلمه،بعد یه عالمه پیاز خلالی و یکم هویج و فلفل ...

چیزی که انتظار داشتم نبود 😂 ولی حتما یه روز درستش میکنم ممنونم 🌹

اها اگرم با نمک میخای بپزی یه فویل حسابی بپیچ دور مرغت،بعد بزار رو نمک،شعله ام کم باشه،بعدم یه بسته ...

یعنی با یه فویل مشکل حل میشه ؟ امکان اینکه شور بشه نیست ؟!😃

یه بسته نمکم کفایت میکنه؟!

2810