2777
2789

[QUOTE=358809234]نوزاد یک ماهه شبیه اوتیسمی ها بوده بین فامیل جا انداختن اوتیسمی هست مگه میشه از قیافه تشخیص داد😕[/QUOTEخدای من چرا والدین بدون اگاهی بچه میارن لطفا راهنمایی کنید😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه قدیمیا هیچ کدوم به اندازه الان این قرص های تقویتی و کلسیم و ...استفاده نمی‌کردن تو فرزند سوم و چ ...

شاید اصن مشکل از همین قرصای شیمیایی یا واکسن ها باشه🥺

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
[QUOTE=358809234]نوزاد یک ماهه شبیه اوتیسمی ها بوده بین فامیل جا انداختن اوتیسمی هست مگه میشه از قیا ...

کار والدین نبوده عمه های نوزاد گفتن دیگه جا افتاده تو فامیل

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

2805
[QUOTE=358809315]خب من یکساله و نیمه تحقیق میکنم از خیلی جاها شاید این اختلال های دیگه باشه مثل بی ب ...

بله میدونم اگه رسیدگی نشه و محیط غنی نباشه طیف خیف ، شدید میشه

اما همون که ژنتیکه و مادرزادی درسته تو ایران و خارج هم ثابت شده

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
هرقرصی که ایجاد کوچکترین خطا توشکل گیری نورون های مغزی کودک کنه مثل کپسول پونصدپاره شدن کیسه اب کودک ...

ممنون جالب بود

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

آخه قدیمیا هیچ کدوم به اندازه الان این قرص های تقویتی و کلسیم و ...استفاده نمی‌کردن تو فرزند سوم و چ ...

نه منظورم قبل بارداری

بعدم با غذا و خوراکی

وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان.

وا بچه بدبخت نمیشه راهنمایی کنید من غربالش کنم یا ارجاعش بدید به یک متخصص

ببین به نظر من که بچه رو دیدم مبتلا نیست چون اصلا نیاز به کنترل کردن نداره درست صحبت میکنه فقط وقتی یک ماهه بود شبیه اوتیسمی ها بود الان بزرگ شده عادیه اما عمه هاش این فکر دارن اوتیسمی هست خانواده مخفی میکنن

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

بله عزیزم جامع گفتم دارو لطفا نخورید تا میتونید ویتامین از غذا دریافت کنید

الان خوردن دارهای اهن،د۳،کلسیم،رو شما توصیه میکنین در بارداری یا نه؟اخه می‌مونیم چیکار کنیم یکی میگه کمبود این موارد باعث اتیسم میشه یکی میگه خوردن این قرص ها باعثش میشه،با مواد غذایی هم کاملا کمبود جبران نمیشه چیکار کنیم پس

الان خوردن دارهای اهن،د۳،کلسیم،رو شما توصیه میکنین در بارداری یا نه؟اخه می‌مونیم چیکار کنیم یکی میگه ...

من نمیگم نخورید درست بخورید وقتی بدن شما از نظر تغذیه اوکی باشه نیازی به مصرف نیست شما یک مدت غذای درست بخورید برید ازمایش چکاپ کنید چی کم دارید ب اندازه بخورید ب همراه غذای خیلی بهتر

مثل گوشت خوبه زیادش نقرس میاره همیشه متعادل باشید

بچه ۶ساله هم احتمالش هست دچار اوتیشم بشه

اگر اوتیستیک نباشه نه اما اگر نشونه هایی داره که بدبختانه پدرومادر گارد میگیرن و قبول نمیکنن بله اوتیستیک به مرور چون درمان نشده تبدیل میشه به اوتیسم

2810