2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من متوجه نشدم چی شد 

قبل بارداری و هنگام بارداری چه کارایی نکنیم و چیا نخوریم که بچه اوتیسمی نشه؟ بعد تولد که دیگه فهمیدم باید محبت کرد و بهش اهمیت داد ولی قبلشو نفهمیدم

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
2805
آخه تو بارداری ما از گوشی استفاده نکنیم بقیه افراد خانواده،همسایه بالا و پایین،خانم هایی که کارمندن ...

عزیزم شما سمت شکم گوشی نگیر از قسمت هایی که اشعه داره عبور نکن و تا میتونی تویک اتاق بدون اینترنت سر کن بخدا ابنقدر این اختلال ها سخته که پدر پنجاه ساله پیش من اشک میریزه

عزیزم شما سمت شکم گوشی نگیر از قسمت هایی که اشعه داره عبور نکن و تا میتونی تویک اتاق بدون اینترنت سر ...

تا الان که بخش مهم بارداری رو به همین منوال گذروندم چی؟نگران قبلم..بله اتیسم دیدم از نزدیک تو فامیل واقعا خدا نیاره خیلی سخته خیلی