2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نه عزیزم پنجاه پنجاه هست خیلی ها تا دوسالگی سالم هستن و پدرومادرما این کودکو وارد طیف میکنن

خب من یکساله و نیمه تحقیق میکنم از خیلی جاها

شاید این اختلال های دیگه باشه مثل بی بی دیجیتال یا ... ولی اتویسم از موقع تولد و ژنتیکه حتی یکبارم نشنیدم که بعد تولد ممکنه بچه مبتلا بشه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عزیزم بچه یکی از اقوام ما چهارسالش هنوز کامل زبون باز نکرده وخیلی حرفاروتکرارمیکنه شیطونه روابط اجتم ...

عزیزم این بچه احتمال نود درصد داخل طیف اکو پژواک حرف نزدن صحیح اگرداخل تهران هستن به من زنگ بزنن وگرنه لطفا بهشون بگید تا بچه نسوخته درمان بشه وگرنه سن بالای پنج درمان سخت وغیرممکن حتی

مگه اتیسمی ها قیافه خاصی دارن...اون سندرم داون هست

اره 

هردو گروه قیافه خاصی دارن بزنید تو گوگل نمونه قیافه ها نشونتون میدن

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

[QUOTE=358809315]خب من یکساله و نیمه تحقیق میکنم از خیلی جاها شاید این اختلال های دیگه باشه مثل بی بی دیجیتال یا ... ...[/QUببینید من گفتم پنجاه پنجاه خیلی محیط خارج از رحم مادر موثره بسیار زیاد 

ژنتیک حتی اگر داخل کودک باشه پدرومادر با محیط غنی میتونن بچه رو بدون اموزش تا سن خیلی کم به اتیستیک تبدیل کنن اکثر مادرهای ما افسرده پدرهای ما خسته وعصبی پس اگر ژنتیک اوتیستیک هم باشه دیگ کامل اوتیسم میشه

نمیدونمواقعا این کودک مشکل داره ندیده دارم میگم

منم کامل حس میکنم ی چیزی این وسط غلطه بچرو نمیزارن بابچها بازی کن ک مبادا کتک بخوره از بچه بزرگتر از خودش وهمش سرشو باگوشی گرم میکنن کارشون وحشتناکه

منم کامل حس میکنم ی چیزی این وسط غلطه بچرو نمیزارن بابچها بازی کن ک مبادا کتک بخوره از بچه بزرگتر از ...

عزیزم ارشد بالینی کودک ونوجواندهستم با چهارسال کار تواین زمینه

شک نکنید اختلال داره اما اینکه کدوم اختلال وباکدوم درجه بابد غربالش کنم نمیتونم ندیده برچسب بزنم

2810