2777
2789
عنوان

خانوماتوروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 45 پست
تو عکس چیزی مشخص نیست. سی که ثابت خطش باید باشه اگر رو تی هاله نداره. منفیه. چون بعد سه روز از هاله ...

مارکش مدیکوره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
برو ی ازماش خون بده بگو اورژانسی میخوام همین امروز بهت جواب میدن

امروزشرایطش نیس اصلاازخونه بیرون رفتنمم بایدازهفت خان بگذررم 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روتی نداره روسی پررنگترهدرضمن بی بی چکوشایددوسالی میشه داشتم اشکالی نداره؟ بزامارکشونگاکنم

فک کنم تاریخ انقضا دارن. ی بی بی چک مدیکور بگیر بزن خیالت راحت بشه. بعد سه روز باید خط پرنگ میشد.  اگرم بی بی خراب بود ب احتمال رو سی ام خط نمینداخت  خطا میداد 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
فک کنم تاریخ انقضا دارن. ی بی بی چک مدیکور بگیر بزن خیالت راحت بشه. بعد سه روز باید خط پرنگ میشد. ا ...

برم ببینم تاریخوشونه والااول روتی حاله کم رنگ افتادبعدهمون حاله رفت روسی پررنگ ترشد وروتی هیچی نموند

2805
مارکش مدیکوره

مدیکور خطا نداره زیاد .من سر سه تا بارداری روز موعد زدم. پرنگ پرنگ شد تی 

ب احتمال ۹۰ درصد باردار نیستین. .اون ده درصدم بخاطر دوسالی که گفتین کم کردم 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
مدیکور خطا نداره زیاد .من سر سه تا بارداری روز موعد زدم. پرنگ پرنگ شد تی ب احتمال ۹۰ درصد باردار نیس ...

منم سردخترم وقتی یه دونه زدم درست دراومد من اصلاسابقه نداشتم عقب بیفته حتی زودترم میشدم نمیدونم چرااینطوری شدم خیلیم استرس دارم ترشحای سفیدرنگ دارم خیلی ببخشد

برم ببینم تاریخوشونه والااول روتی حاله کم رنگ افتادبعدهمون حاله رفت روسی پررنگ ترشد وروتی هیچی نموند

ب نظرم باردار نیستین نیاز ب ازمایش نیست اصلا من جای شما باشم. نهایت. فردا پس فردای بی بی دیگه میزنم.  

مدیکور خطا نداره زیاد .من سر سه تا بارداری روز موعد زدم. پرنگ پرنگ شد تی ب احتمال ۹۰ درصد باردار نیس ...

ان شالله که حامله نباشم که مجبوربه گناه نشم

ب نظرم باردار نیستین نیاز ب ازمایش نیست اصلا من جای شما باشم. نهایت. فردا پس فردای بی بی دیگه میزنم.

ان شالله 

نهایت امروزبشم وگرنه سکته میکنم ولی اصلامایل به اومدن نیس خیلی هم داددارما

منم سردخترم وقتی یه دونه زدم درست دراومد من اصلاسابقه نداشتم عقب بیفته حتی زودترم میشدم نمیدونم چراا ...

تو شیردهی هستین. ب احتمال. تاثیر میزاره رو  پریودی. 

ترشحاتمددقبل پری  هم پیش میاد. بی بی مدیکور من خیلی استفاده میکنم خطا ندیدم.تاحالا بعد سه روز عقب افتادن. باید خط واضح بندازه وقتی نیست. یعنی چیزی نیس. 

ان شالله که حامله نباشم که مجبوربه گناه نشم

ان شالله که هر انچه خیرو عافیته. براتون رقم بخوره. و خیر کثیر باشه براتون. .

ازین ب بعد بیشتر مراقب باشید عزیزم. 

تو شیردهی هستین. ب احتمال. تاثیر میزاره رو پریودی. ترشحاتمددقبل پری هم پیش میاد. بی بی مدیکور من خ ...

نه شیرخودمونمیدم بچم شیرخشکییه

ان،شالله که ازچیزدیگه باشه به جزبارداری دعام کن پری شم خیلی استرس میکشم

ان شالله نهایت امروزبشم وگرنه سکته میکنم ولی اصلامایل به اومدن نیس خیلی هم داددارما

ان شالله که میشید  استرس نداشتت باشید 

نه شیرخودمونمیدم بچم شیرخشکییهان،شالله که ازچیزدیگه باشه به جزبارداری دعام کن پری شم خیلی استرس میکش ...

خدا حفظ کنه نی نی تون رو. ان شاللن که نیستین 

ان شالله که هر انچه خیرو عافیته. براتون رقم بخوره. و خیر کثیر باشه براتون. .ازین ب بعد بیشتر مراقب ب ...

ممنون عزیزم

ان شالله حاجت رواشی مرسی ازراهنماییت

اره بایدحواس جمع باشم

2810