2777
2789
عنوان

خانوماتوروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 45 پست
خدا حفظ کنه نی نی تون رو. ان شاللن که نیستین

ممنون 

زندگیتون سرشارازقشنگی

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله که حامله نباشم که مجبوربه گناه نشم

شرایطتون هرچی باشه دلیل نمیشه گناه کنید

ان شا   ٕالله که باردار نیستید ولی یک درصد اگر بود چی؟خودتون رو آماده کنید چون وضعیتتون از این که هست بهتر نمیشه فقط روبه تباهی میرید...

2805
شرایطتون هرچی باشه دلیل نمیشه گناه کنیدان شا ٕالله که باردار نیستید ولی یک درصد اگر بود چی؟خودتون ...

من بااین همه ادمای بدی که تواین ۱۶ماه به دنیااومدن دخترم دیدم ومردموزنده شدم انقداذیتم کردن چطورمیتونم یکی دیگه روبدبخت کنم باپدربی مسولییت مادرروانی که بچه ی ۱۶سالشومیزنه چطورمیتونم میدونم بایدخیلی حواسم جمع بود

ولی خدایامن نمیخام به اون بنده هات که منتطزن بده من صلاحیتشوندارم 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
برای دوست منم هاله انداخت بعد c پر رنگ شد منفی بود

ان شالله مال منم منفی باشه

ان شاشاالله نیست ولی اگر بود توروخدا سقط نکن خدا قهر ش میگیره

دعاکن نباشم اصلانمیخوام به بودن فک کنیم زردچوبه اویشن هرچی خوردم نشدم ازارس نمیتونستم بی بی بزنم که یه وقتنتونم ایناروبخورم ولی دیدم بازنمیشم بی بی زدم که خداروشکرمنفییه

ان شاشاالله نیست ولی اگر بود توروخدا سقط نکن خدا قهر ش میگیره

ممنون عزیزم خیلی مهربونید

منفیه پریود نشدنتم بخاطر تغییر فصله هی بهش فک نکن استرس نداشته باش میشی حتی فکر ب بارداری الکی تهوع ...

اره به خداازاسترستمام علاعمش میادسراغم دییونه شدم ان شالله امروبشم

دعاکن نباشم اصلانمیخوام به بودن فک کنیم زردچوبه اویشن هرچی خوردم نشدم ازارس نمیتونستم بی بی بزنم که ...

به خدا ایمان داشته باش

یا نمیده یا اگر بده با خودش برکت و گشایش میاره مطمئن باش

تو فقط صبور باش و راضی باش به رضای خدا

ان شاءالله خیره

فقط یه چیزی بگم علائم پر.. عییین علائم بارداری احتمالا عقب انداختی پیش میاد..

به خدا ایمان داشته باشیا نمیده یا اگر بده با خودش برکت و گشایش میاره مطمئن باشتو فقط صبور باش و راضی ...

ان شالله به قولتون هرچی صلاحه ممنون عزیزم ازدل مهربونتون

ان شالله که زودترپری بیاد

2810