2777
2789
من فقط خواستم راجب چیزی که میبینی نظر بدی خوشگلم و اینکه پوشش هر کسی برای خودش محترمه خواستم در قالب ...

من نمیتونم زیبایی تو کسی که خودشو تو سیاهی پوشونده ببینم

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
خیلی نازی حجاب وچادرت هم مثل خودت خیلی زیباستقدر خودتو بدون❤

ممنونم قشنگم 

خیلی پیامت حالمو خوب کرد و انرژی مثبت بهم داد قطعا شما هزار برابر من زیبایی مهربونم 🥰♥️🥺

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه پوشوندن زیبایی خداییش خودش هنره بزرگیهوگرنه بیرون انداختن زیبایی ها که کار سختی نیست ناموسا� ...

حرفت درسته عزیزم اما من نمیخام تاپیک اسی بترکه 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

من نمیتونم زیبایی تو کسی که خودشو تو سیاهی پوشونده ببینم

بسیار خب نظر شما محترمه عزیزم ممنونم که باهم به اشتراک گذاشتی 🥰