2777
2789

@خانومهآقامونم    

سلام عزیزم توی پربازدیدا دیدم واسه مهمون مزاحم چنتا ذکر و سوره اینا گذاشتی عزیزم 

واسه جابجا شدن (البته اگه برامون خیره )چی بخونم 

و اینکه کار همسرم روبه راه بشه و رزق و روزیمون زیاد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
دعا برا مهمون مزاحم؟خب مستقیم بگین گمشید 🤣🤣میرن

مگه تاپیک پربازدید رو نخوندی🤣

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
🤣🤣🤣🤣افتابگردون؟همون ک میگف میرن حموم صدای...تا اینجا میاد

اره بنده خدا انقد کفری شده بود میگفت دعای آرامش اعصاب بدین بهم یه خانمی چند تا دعا معرفی کردن یکیش همین دعای خروج مهمون بود

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
🤣🤣🤣🤣🤣🤣یاابلفصکار تو با دعا حل نمیشه باید مستقیما جن رو بیارید خونتون استغفرالله

🤣🤣🤣

بعضیا خیلی رو دارن 

بخدا مهمون اوند شب موند صبح نرفت روانم بهم میریزه🥵

خدا اینجور مهمونی نصیب نکنه🥶🤣

وای دقیقا🤣🤣

یادش که بخیر نه ولی دوره کرونا با هر کی حال نمیکردیم الکی سرفه میزدیم طرف فرار می‌کرد کلا محومیشد😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
2810