2777
2789
المهمان الگمشو البیرون نحن البیت🤣🤣🤣

الهی امین🤣🤣🤣

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا مهمون نبودندوتا جوون بی مکان بودن دنبال مکان بودن

چندسال پیش خونه جاریم یه مهمون همینجوری(دختر پسر جوون دنبال مکان ) اومده بودن 

پسره رفیق برادرهمسرم بود اومد خونشون دوهفته چتروباز کرده بود نرفت اتاق جدا و همه چیز مهیا بود براشون اخرش جاریم‌گفت مادرم مریضه میرم شهر مادرم تا پاشدن رفتم 

چندماه بعدش اینا رفتن شهر رفیقش 

فهمیدن اونا با هم دوست بودن نه عقد بودن نه صیغه 😫

جاریم اومد داشت خودشو جر میداد میگفت خاک تو سرشون تا یک هفته داشتم کثافتشونو میشستم 

2805
چندسال پیش خونه جاریم یه مهمون همینجوری(دختر پسر جوون دنبال مکان ) اومده بودن پسره رفیق برادرهمسرم ب ...

بیچاره عمو جانی اسمش در اومدع

اینا از اونا عم بدترن

داداش یه دیقه استراحت بده...🤣🤣🤣🤣

بیچاره عمو جانی اسمش در اومدعاینا از اونا عم بدترنداداش یه دیقه استراحت بده...🤣🤣🤣🤣

اره بدبختو 

فکرشو بکن چقد خودشونو بلانسبت مالیدن به لحاف تشک و کثافتکاری داشتن تا نزدیک به سه هفته 

هنوزم فکر میکنم حالم بد میشه جالبه از شهر همسایه اومده بودن 🤣🤣🤣

جاریم گفت حالا زنوشوهر میبودن میگفتم حالا یکم ملاحظه داشتن ولی میگفت بعدش که رفتن حتی روی مبل پذیرایی ام لک سفید داشته که طفلک فک کرده بود ماست یا دوغه ریخته🤣🤣🤣🤣