2777
2789
عنوان

شوهرم پیش همه بهم میگه چاق😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6510 بازدید | 191 پست

تپل ها ک بهتر بغل میشن ، نعععع؟؟؟

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم وزنم زیاده خیلی ۸۰ کیلو ام اما اونقدرا بد نیست که تو چشم باشم رژیم هم میگیرم تا ۷۵ کیلو که میرم شوهرم نمیزاره مبگه نباید لاغر بشی ولی خودم خیلی دلم میخاد وزنم بیارم ۶۰ هیکلم قشنگه اما بخاطر افتادگی دریچه قلبم دکترم گفته بهتره لاغر کنی تو هم به نظرم لاغر کن بره ولی بعدش یه مدت بهش محل نزار حاش بگیر😕

یکی داشتم بهم میگفت ک*ون کپل 😑 چاق گفتن خیلی بهتر از این لقبه برو خدا رو شکر کن 😂

نه انقد جلو خواهرشوهرمم گفته اونم یذره بچه جلو همه گفت انقد چاقه داداشم نمیتونه بلندش کنه 😭😭😭😭

نه انقد جلو خواهرشوهرمم گفته اونم یذره بچه جلو همه گفت انقد چاقه داداشم نمیتونه بلندش کنه 😭😭😭😭

زشته خدایی اعتماد به نفستو زده با خاک یکسان کرده شنیدن این حرفا از شوهر اونم تو جمع وحشتناکه 

تو بجای اینکه بپرسی چیکار کنم طرز فکر شوهرمو عوض کنم و این کلمه رو از سرش بندازم تا یاد بگیره جلو بق ...

ینی فقط خدا میدونه من چقد از اسمت خوشم میاد😁😆

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

۶۷ کیلو ولی شکم و پهلو زیاد دارم 😭خیلی حالم بدهههه

۶۷🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

دختر من آرزومه ۶۷ کیلو بشم شوهرم میگه اینجوری پسندیدمت اینجوریم نگهت میدارم فردا نگن ممد ب زنش غذا نمیده🤣🤣

قدت چقدره مگه حتما قدت کوتاه تر از منه که با ۶۷ کیلو چاق دیده میشی بخدا این شوهرت از اوناس که زن رو ابزار شوخی و خنده دیگران میبینه حالم از این مردا بهم میخوره این دنبال بهونس وگرنه ۶۷ خیلیم خوبه

عزیزم منم وزنم زیاده خیلی ۸۰ کیلو ام اما اونقدرا بد نیست که تو چشم باشم رژیم هم میگیرم تا ۷۵ کیلو که ...

اخه حرصم میگیره میگه تو هر لباسی نباید بپوشی فلان بسان اگه لاغر کنم باسن و سینه ام لاغر میشه 😭😭😭کاش نه باسن داشتم نه سینه واقعا متنفرممممم😭😭😭

۶۷🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄دختر من آرزومه ۶۷ کیلو بشم شوهرم میگه اینجوری پسندیدمت اینجوریم نگهت میدارم فردا ...

اره قدم ۱۶۳ کوتاه دیده میشم ولی خیلی کوتاه دیدی میشم💔📍اره دقیقا منو ابزار شوخی میبینه