2777
2789
عنوان

شوهرم پیش همه بهم میگه چاق😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6663 بازدید | 192 پست
ولی بعضی از اسفندی ها هم اصلا عصاب ندارن و تخریب گر خوبی هستن

اره اینایی که من دیدم همه مهربون بودن ولی بعضیاشون انقد بقیه بهشون بدی کردن واز خوبیشون سو استفاده کردن حتی جرئت نمیکنی نزدیکسون بشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورش اینه که نمیتونم بلندت کنم😭💔

بگو چون ریقویی، خودتم به زور تکون میدی

من ۸۰ کیلو ام همسرم به راحتی بلندم میکنه

اینو حتما بهش بگو که یکی از رفیقام ۸۰ کیلوعه شوهرش خیلی راحت بلندش میکنه چون ورزشکاره، تو هم ورزش کن بتونی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

گلم می‌دونستی کسی که اقدام به مسخره کردن و تحقیر نفر مقابلش میکنه، خودش از خود پنداره ضعیفی رنج میبره؟

همسر شما اگر کار دائمش مسخره کردن هست اون هم از ناحیه ای که میخواد نفر مقابل رو تخریب کنه یعنی اعتماد به نفس خیلی پایین و خود خیلی شکننده ای داره. 

بنظرم روی ابعاد شخصیت خودت که به خاطر ۳_۴کیلو این طور بهم ریختی+ و بعد منفی شخصیت همسرت با روان شناس صحبت کن.

بخدا یه مدت از خونه بیرون نمیرم شبیه مرده ها شدم😭

یعنی چی ی مدت بیرون نرفتی چقدر ساده ای؟ چرا انقدر بهش رو دادی همه از خداشونه وزن تورو داشتن اگر چیزی گفت توهم چندتا عیباشو گنده کن بزن سرش 

اصلا قابل درک نیستی مگه خدا بهت زبون نداده

یعنی چی ی مدت بیرون نرفتی چقدر ساده ای؟ چرا انقدر بهش رو دادی همه از خداشونه وزن تورو داشتن اگر چیزی ...

بخدا تا الان جلو کسی هرچی گفته اصلا نه چیزی گفتم نه به روش آوردم چند بار گفتم دام نمیخواد راجب وزنم شوخی کنی میگفت بی جنبه تر از تو ندیدم