2777
2789

سلام خانوما کسی اینجا دیابت داره؟؟؟من از قبل بارداری پیش دیابت داشتم الان ناشتاهام عالیه۲۶هفتم اما دو ساعته هام بین۱۲۰تا۱۵۰میشه ۳یا۴باری از۱۷۰تا۱۸۰شده اکو قلب جنین رفتم سالم بود غربالگری هامم سالم بود دکتر غددم فعلا رژیم تجویز کرده و دارو نداده بنظرتون بچم سالم میشه توروخدا جواب بدین نگرانم چیکار کنم وقت ویزیت غددم۲۸این ماه هستش بنظرتون زودتر برم پیشش؟چیکار کنم دارم از نگرانی میمیرم مثلا الان دو ساعت بعد شام۱۴۷بود😔دکتر میگه باید کمتر از۱۲۰باشن اما نمیشه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم. تا جایی که من میدونم اگر قند دوساعت بعد غذات بیشتر از 120 باشه باید انسولین بزنی. البته این حالت واسه بارداری هست. غیر بارداری تا 140 اشکالی نداره 

و اینکه قندتو با دستگاه های خونگی نگیر خطاش زیاده 

2805

هفته ۷ بارداری اول قند ناشتام ۱۴۰ بود سه شب بستری شدم و بعدشم رژیم سفت و سخت روزی ۴ نوبتم انسولین 

نتیجه شم ی پسر ۴ ساله ست که از دیوار راست میره بالا 

هیچ مشکلی نداشت شکر خدا

ولی خب باید کنترل بشه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

اخه دکترم گفته تو خونه بگیر یادداشت کن بیار ببینم

آره دکتر منم همینو میگفت. مثلا مال دو هفته رو یادداشت میکردم می‌بردم. و میگفت بنویس چیا خوردی. 

مثلا من اینطوری مینوشتم:

٢٨ آبان: ناشتا=٩٨.صبحانه(نون پنیر گردو شیر)= ١٣٢. نهار (برنج خورشت قیمه سالاد کاهو) =148

ولی تو آزمایشگاه بهم گفتن دستگاه های خونگی دقت‌ش پایینه. 

اگر میخوای از دقت دستگاهت مطمن بشی روزی که میری آزمایشگاه همونجا که ازت نمونه میگیرن خودت هم با دستگاهت بگیر عددشو یادداشت کن بعدکه جواب آزمایش اومد ببین چقد با هم فاصله داره. 

چند بار پشت سر هم اینکارو بکن متوجه میشی خطای دستگاهت چقده. مثلا من سه چهار بار پشت سر هم رفتم آزمایشگاه همونجا دستگاهمو بردم همون لحظه خودم هم گرفتم. هر سه چهار دفعه بین ١٠تا ١۵ شماره بالاتر نشون داد. و فهمیدم دستگاه ١۵ شماره خطا داره. بعد ازون هر مدقع میخواستم واسه دکتر لیست چک قندمو بنویسم عددشو منهای ١۵ میکردم.