2777
2789
اخه چرا؟؟دلیل خاصی داره این کاراشون؟؟؟

سر ی موضوعی چندین سال پیش با پدرم قهر کرد ولی دیگه حاظر نشد آشتی کنه هرچند ک دو طرف مقصر بودن ولی همسرم کوتاه نیومد الانم سالی دوبار تنها بدون بچه می فرستم میرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خودش هرجا میخواد بره حتی اجازه نمیگیره منه بدبخت بابت همه چی اجازه میگیرم

الهی بگردم ما زنا همینیم دیگه به خدا من حتی تتهایی بیرون نمیرم بحث هم نمیکنم. چون اعصابم نمیکشه دیگه

ما زنگ زدیم ب پلیس ببین پلیس هیییچچچ دخالتی نمیکنه تا زمانی ک ی آسیب خیلی جدی یکی از طرفین ببینن

این حرف اشتباه

زنگ زدن به پلیس و اومدن پلیس باعث میشه اولا شوهر براحتی کتکت نزنه،و اگرم زده باشه،همون لحظه که پلیس بیاد،نامه میده واسه پزشک قانونی،

من میرم اونجا بچه هاشو درس میدم بهم پول میده چون اوضاع کار شوهرم خیلی بده منم کارتم خالیه خواهرم ای ...

بگو بفرسته خونت

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
😂😂😂😅 حالا کنکورم قبول بشی و دانشگاه بری ام اوکی یه

😂😂😂نه اخه ۳ ساله کنکور مبدم پیراپزشکی میازم همه میگن وای پس کی شوهر میکنی برو دیگه 

میگم نه باید پزشکی قبول شم همون با تستا بزنم سرکله خودم بهتره

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........