2777
2789
عنوان

داستان ترسناک و واقعی ترسو ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 82 پست

و الان دوتا از برادر شوهراش وقتی خاستگاری جایی میرن میخوان سر سامون بگیرن نمیزاره الان از اون موقع دیگه خونه خواهرم نیومده خواهرم دعا نوشت زد دم درش تا وارد نشه دوتا برادر شوهراش هم همش سرکارن سالی یه بارم نمیان پدرشوهر پیرش تنهاس و اونم دیگه عادت کرده و اذیت هاش کم شده وقتی خونشون شلوغ میشه این اذیت میکنه ولی دیگه کسی نمونده برا اذیت کردن و الانم که الانه خواهرم با شوهرش میاد خونه من.. من همش میترسم که با اینا نیاد وارد خونه من بشه و هیچ چاره ای نتونستن پیدا کنن فقط یدونه دعا نویس تو مریوان بود که گفت میام بیست میلیون میگیرم  جلو چشاتون تیکه تیکه اش میکنم قلبش میخورم و شما همه باید نگاه کنین  نمیدونم دیگه راست میگفت یا دروغ ولی اینا ترسیدن از اینکه باهاش رو ب رو بشن و صورتش رو ببینن و ول کردن هر کس تو زندگیشه و یه مدته که دیگه خبری ازش نیس 

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا نه نمازی نه قرانی هیچی نمیخونن و نمیدونم چرا انقامش تموم نمیشه

خب عزیزم به خاطر همینه این وضع شونه

🤦نه نماز بخونی نه قرآن جن به راحتی میاد اذیتت می‌کنه 

کسی که نماز و قرآن بخونه اصلا جن نمیتونه در این حد اذیت کنه چون یه حصار دور اون آدم به وجود میاد خود پیامبر ص روزی چند مرتبه ناس و فلق میخوندن 

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و الان دوتا از برادر شوهراش وقتی خاستگاری جایی میرن میخوان سر سامون بگیرن نمیزاره الان از اون موقع د ...

نکنید اینم بکشید باز یکی دیگه از قبیله ش میاد انتقام میگیره 

بگید بقره بذارن تو خونه شوم نماز بخونن قرآن بخونن سوره آل عمران یا بقره رو بخونن که عالیه ولی اگه نتونستم اونارو بخونن حداقل سوره جن و هر روز بخونن با چهار قل یه حصار هست اسمش حصار خضریه اونم بخونن دیگه اصلا جن نمیتونه اذیتشون کنه بعدشم یه حصار دیگه هست با سوره یاسین حصار درست می‌کنی تو یوتیوب بزنید شیخ کاوه کامل توضیح داده 

انقدر دعانویس دعانویس نکنید اینایی که شما میگید تو کار سیاهی هستن زندگیتونو بیشتر سیاه میکنن اگه می‌رسد پیش دعانویس حداقل برید پیش یکی که سیده و دعای قرآنی و دستورالعمل های اسلامی و قرآنی میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و یه اتفاقی هم برا اون یکی خواهرم پیش اومد چند سال پیش اینکه وقتی تازه زایمان کرده بود مادرم پیشش بود مادرم میره حمام و ب خواهرم میگه تو چله داری دست ب چیزی نزنی دیر وقت هم هست خواهرم میگه باشه وقتی مادرم میره حمام اینم میپره بالکن رو جارو میزنه و میاد خونه میبینه که پنجره بالکن یه مرده با دندونی های کج و بزرگ میگه اگه من تو رو خفه کردم و چندبار این حرفو میزنه و خواهرم جیغ میزنه گریه میکنه و شوهرش میاد اون غیب میشه بدش زنگ میزنن دعا نویس میگه دیر وقت جارو زده زمین و مادرم انقدر خواهرم دعوا میکنه میگه من مگه نگفتم ب چیزی دست نزن و الان یازده ساله که اگه حرفای جن و اینا پیش خواهرم بزنیم میگه اون مرده میاد پشت پنجره و یه روز خونه پدرم جمع شده بودیم که دو کلمه حرف ترسناک زدیم که خواهرم شروع کرد جیغ زدن گفت اومده پشت پنجره نگاه کنین چطور شما نمیبینین پدرم همش پنجره رو باز میکرد میگفت گمشو برو چی از میخوای و خواهرم میگفت که داره میخنده بهتون و هرچقدر قران میخوندیم این نمیرفت که ب دعا نویس زنگ زدن باز تا این رفت و همه میدونن که چیز ترسناک که خواهرم رو بترسونه رو پیشش نمیگن و دعا نوشتن براش تا ازش دوری کنن دو بار فقط خواهرم اذیت کرد دیگه پیداش نشده

نکنید اینم بکشید باز یکی دیگه از قبیله ش میاد انتقام میگیره بگید بقره بذارن تو خونه شوم نماز بخونن ق ...

اره همون دعانویس ها سیده و اینم بگم که پدرشوهر خواهرم خودش سیده 

خب عزیزم به خاطر همینه این وضع شونه🤦نه نماز بخونی نه قرآن جن به راحتی میاد اذیتت می‌کنه کسی که نماز ...

میگم بهشون بخونن و خواهرم خودش نماز اینا میخونه ولی خونه پدرشوهرش کسی نیس قران بخونه یه پیرمرده بی سواده و خودش سید هم هست 

شت

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
میگم بهشون بخونن و خواهرم خودش نماز اینا میخونه ولی خونه پدرشوهرش کسی نیس قران بخونه یه پیرمرده بی س ...

اگه سواد نداره گوشی که داره بگید سوره بقره رو مدام بذاره تو خونه بعدشم به خواهرت بگو بره یوتیوب چنل شیخ کاوه یه ویدئو داره که با سوره یاسین حصار درست می‌کنی هم واسه خودت هم واسه خونه دیگه هیچ جنی نمیتونه وارد خونه بشه و اذیت کنه بگو همونو هم واسه خونه خودش هم واسه خونه پدر شوهرش انجام بده گناه داره 

بگو حرز هم حتمااااا همراه داشته باشن هم واسه خودش و خانواده بگیره هم واسه پدر شوهرش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه سواد نداره گوشی که داره بگید سوره بقره رو مدام بذاره تو خونه بعدشم به خواهرت بگو بره یوتیوب چنل ...

از پیامت اسکرین گرفتم گلم حتما انجام میدیم 

ارتعاش کسی که اون موجودو میبینه به شدت پایینه

باید بگین چاکرای چشم سومشون رو پاکسازی کنن

بهش فکر نکنن و تلقین داشته باشن که دیگه هرگز نمیبیننش

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
جن به این وضوح خودشو نشون نمیده

خیلی اذیت میکنه نمیدونن چ موجودیه تو ظاهر گربه میاد ظاهر همسایه میاد خیلی اذیت های دیگه