2777
2789
عنوان

داستان ترسناک و واقعی ترسو ها نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 82 پست
دقیقا داشتم ب همین فک میکردم خونه ای ک توش باصدای بلند قران خونده بشه روصه بزارن هیچوقت ازاین اتفاقا ...

خود استارتر گفت که اهل نماز و قرآن نیستن واسه همین 

وگرنه محاله اهل نماز و قرآن باشی و اینا بتونن اذیتت کنن حتی اگه بتونن هم باز خیلی کم میتونن نه اینکه در این حد تسلط داشته باشن

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اینا کافرن من شنیدم میگفتن مسلمان هاش حتی مکه هم میرن

عزیزم من اطلاعات کافی دارم در موردشون می‌دونم این جن کافره ولی سوال من این بود که چرا باید اینقدر راحت و آشکارا بتونه اذیت کنه 

که اسی گفت اهل نماز و قرآن نیستن و دلیلشو فهمیدم 

من خودم چند سال مورد آزار جن بودم ولی هیچ وقت در این حد آشکارا نتونستن اذیتم کنن یه جوری اذیت میکردن که فکر میکردم مشکل از خودمه یا مشکل از فلان کسه اصلا نمی‌تونستن اینقدر آشکارا اذیتم کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خود استارتر گفت که اهل نماز و قرآن نیستن واسه همین وگرنه محاله اهل نماز و قرآن باشی و اینا بتونن اذی ...

دقیقا

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مرسی عزیزدلم🥹الهی که به هر حاجتی که داری برسی🤲🏻🤍منم برات توحید خوندم✨

متشکرم مهربان😊💖

ان شاالله سراسر زندگیت پر از نور و برکت و شادی باشه🌈🌱

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
عزیزم من اطلاعات کافی دارم در موردشون می‌دونم این جن کافره ولی سوال من این بود که چرا باید اینقدر را ...

اها بله عزیزم متوجه شدم 

دیگه متاسفانه ی سری هاشون چون کافرن خیلی آشکارا اذیت میکنن 

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

ولی خب چرا ما هارو اذیت میکنن

منم جای سوال برام اما تا جایی ک شنیدم معمولا مسلمان هاش زیاد کاری ندارن اگه هم داشته باشن واضح نیس حتی اونا مکه هم میرن 

دیدین ی زمانی ک ی چیزی رو ی جا میزارین بعد میخوایم بردارین نیس یا اینکه لباستون میسوزه ی ذره در صورتی ک سالم بوده بر می داری میبینی سوخته اونا برمیدارن اونا هم میگن مثل پا عروسی میگیرن و ... 

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

اها بله عزیزم متوجه شدم دیگه متاسفانه ی سری هاشون چون کافرن خیلی آشکارا اذیت میکنن

بله کافر ها خیلی اذیت میکنن جن های مسلمان برعکس کمک میکنن ولی جن های کافر عاشق اذیت کردنن با اذیت کردن و گول زدن آدما کیف میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40