2777
2789
عنوان

چشمای بچمو فشار داده که گود شده کبود شده 🧸نتیجه تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 119 پست
همش میگه چشمم درد میکنه. میخواستم امروز خودم ببرمش متخصص. مادر پسره زنگم زده هر جا ببری من قبول ندار ...

یعنی هم باعث و با نی این مشکل هستند و هم به خودشون اجازه میدن تعیین تکلیف کنند برای اینکه کجا بچه رو دکتر ببرید؟! 

شما برو شکایت کن و هر جایی که قانون تعیین کرد ببرید، نه اون جایی که مادر ضارب کوچولو تعیین می کنه! 

درست میگی. اخه خودم حس کودن بودن بهم دست میده میگم نکنه باید کارخاصی میکردم ونکردم.🥴 میگم اگه قضیه ...

نه بابا دور از جون .

اگه از قصد نباشه مشکل نداره . منم بچه بودیم بچه ها حواسشون نبود دستم موند لای در  تا یک ماه کبود بود درد میکرد ولی چون قصد نبود 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته که اشتباه کردن سه تایی سر اون پسر رفتن اما فکر کن این قضیه بگذره و اون بچه دوباره با یکی دیگه ...

عزیزم من دیروز تو تاپیکش مقصر اول استاتر‌رو دیدم و بهش هم گفتم چون همون سال گذشته وقتی برای اولین بار فهمید هیچ حمایتی از پسرش نکرد! و همون تاپیک قبلش گفتم حتما بره کلانتری نامه بگیره برای پزشک قانونی و شکایت رسمی کنه از والدینش بخاطر عدم مسئولیت و تربیت فرزند و تحت هیچ شرایطی کوتاه نیاد اما این رفتار رو با اون بچه درست نمیبینم 

اون بچه اگر دچار ترس یا شب ادراری بشه یا والدینش دوربین مدرسه‌رو چک کنن راحت میتونن شکایت کنن و قطعا استاتر مادر و پدر همسرش مقصر میشن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

استارتر از غیرت مادرشوهرت خوشم اومد .

بیمارستان دولتی نبر دکتر برمیگرده میگه چیزیش نیست چون بیمارستان دولتی وظیفش اینه تا بیماری به حد خودش نرسه چیزی نگه تا از بودجه خرج نشه و دستگاه ها فرسوده نشن.

قشنگ ببرش یه چشم پزشک درست و حسابی 

اون بچرم حتما حتما حتما کتک بزن . 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
درسته رفتار اون بچه خیلی پرخطر و غیرقابل بخشش بوده و اصلا بنظر من ممکنه نَشاءت گرفته از مشکلات روحی ...

دقیقا. سه تا آدم بزرگسال که نمیریزن سر یدونه بچه. شما با پدر و مادر بچه طرف هستید نه خودش

ایولا به مادر شوهرت

قدرشو بدون

شوهرت کجا بود؟

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

استارتر حتما حتما شکایت کن یه وکیل خوبم بگیر پدرشونو در بیار

قشنگ دیه که بدن بچشونو عین س گ میزنن بچه میفهمه چه غلطی کرده

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
خفه شو

شما هم یکی هستی مثل اون بچه که بخاطر عدم تربیت صحیح خانواده بدون اینکه کسی مقصر باشه بهش آسیب میزنی.

البته که من با امثال تو حرفی ندارم.

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
درسته که اشتباه کردن سه تایی سر اون پسر رفتن اما فکر کن این قضیه بگذره و اون بچه دوباره با یکی دیگه ...

اصلا قرار نبود هممون با هم بریم. قرار بود فقط من برم برای جلسه اونجا به مادرش بگم. شوهرم به مادرشوهرم زنگ زده که که تو هم برو .دیروزم پسرم به پدربزرگش گفته بود چشنام درد میکنه بیا اون بچه رو دعوا کن. ههمون جدا جدا رفته بودیم. با اینکه تو یک ساختمون هستیم 

از ساعت ۹تا ۱۲ مدرسه بودیم اول مادرشوهرم رفت مدرسه بعد پدرشوهرم و نیم ساعت بعد من رفتم. هر کدوممون ج ...

ببخشید اولی بچه ت مگه خنگه یامجسمه س براچی میاسته این بلاروسرش بیاره چرابهش یادنمیدی

همش میگه چشمم درد میکنه. میخواستم امروز خودم ببرمش متخصص. مادر پسره زنگم زده هر جا ببری من قبول ندار ...

به مادر ضارب کوچولو بگو اگه برم پزشکی قانونی معاینه کنه، باید بیشتر از این حرفا دیه و هزینه پرداخت کنید، بنابراین ما هستیم که تعیین می کنیم کجا بچه مون باید درمان بشه. 

آخه چشم که شوخی بردار نیست. 

2810