2777
2789
عنوان

بنظرتون کمدم رو قشنگ چیدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست
اسپورت هارو تو جا کفشی گذاشتم تابستونی هارو تو اینجا

🤝

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  
اره آفرین فقط اون اتو مو ک دیدم فکر کردم مار😐

😁😂😂نظرت محترمه عزیزم

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه فقط برای اسپری و لوازم آرایش جای دیگه نداشتی؟

نه تو خونه خودم داشتم ولی الان در حال طلاقم خونه بابام هستم اینم کمد اونا هست

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

نه تو خونه خودم داشتم ولی الان در حال طلاقم خونه بابام هستم اینم کمد اونا هست

گل گلی متولد ۸۲

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اون بالایی ها چه لباسی چه پارچه قشنگی داره

عزیزم من کوردم پارچه لباس کوردی هست

اونا ک آویزون کردی شاله یا لباس؟چ قشنگن

عزیزم لباس کوردی هستن

فکر کنم اسی کورده

بله کوردم

عزیزم این پارچه های خوشگل مال لباس کوردیه

بله عزیزم

گل گلی متولد ۸۲

اره عزیزم 82 هستم

اره عزیزم 82 هستم

چرا جدا میشی فدات شم سنی نداری🥺

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چرا جدا میشی فدات شم سنی نداری🥺

دخالت زیاد خانواده شوهر و دوقطبی بودن شوهر اذیتاش

روزمره این لباسای تور و گل گلی میپوشید

نه خوشکلم اینا واسه مهمونی هست 

دخالت زیاد خانواده شوهر و دوقطبی بودن شوهر اذیتاش

قربونت برم امیدوارم زندگی جدیدت پر از اتفاقهای خوب باشه

2810