2777
2789

راهکار هایی داد که مثلا از افسردگی بعد زایمان جلو گیری کنیم چطوری و اینا 

مخصوصا گفت به اون اطرافیان بی عقل و احمق خودتون بگید 🤣🤣🤣🫥انقدر نزنید تو سر مادر که چرا بچت ریزه چرا شیر نداری و... همه اینا جمع میشه باعث افسردگی اون مادر میشه 

پنجشنبه هفته دیگه زایمان میکنم 

@آنهaدختریhدرمزرعه    

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

راست گفته بنده خدا

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد بعضیا میان زر میزنن درمورد همه چی

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آخ آخ.....

دلیل افسردگی شدید من تا دوسالگی بجه ام ادامه داشت همین بود.

خدا نگذره از مادرشوهرم  خیلی اذیتم کرد 

و الان بعد سالها و بزرگ شدن دوتا بچه لاغر رفلاکسی‌‌‌‌......ریز بودن و لاغر بودن بجه ها مطلقا اهمیتی نداره

مشکل همون اطرافیان هستن دقیقا

گند میزنن تو روان مادر

من تصمیم گرفتم اگر دوباره باردار شدم تا ۴ماه به کسی نگم

بعد زایمان هم برم خونه خودم تنها باشم 

تاکمتر اذیت بشم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب گفت چیکار کنیم؟؟؟ب ماهم بگو فیض ببزیم

گفت شیوه زندگی درست 

گفت اطرافیان باید درکتون کنن که شما تازه زایمان کردید سیستم بدنتون عوض شده 

نوزاد عین آدم نیست هر ۱ ساعت ۱ ساعت نیم بیدار میشه ساعت خواب مادر بهم میریزه نیاز به کمک داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکل همون اطرافیان هستن دقیقاگند میزنن تو روان مادرمن تصمیم گرفتم اگر دوباره باردار شدم تا ۴ماه به ک ...

منم تا ۴ ماه نگفتم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا میتونی خودت از جات پاشی و کاراتو کنی حالت بهتر میشه

نمیگم زودا ولی دیگ فوقش یکی دو هفته استراحت کنی

هرچی ی جا بخابی و همش تو اتاق باشی حالت بدتر میشه

من ۲ هفته ی سره تو اتاق بودم و واقعا افسردگی گرفتم

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤

مادرشوهر من دیگه میگه پسر باشن، دو قلو باشن ،تپل باشن،یکی ۵ کیلو باشن،یکیشم بده به من،گفتم باشه دستگاه چاپ دارم چاپ میکنم میدم تحویل ،حیوون خونگیه مگه که یکیشو بدم به تو😑🚶🏼‍♀️

گفت شیوه زندگی درست گفت اطرافیان باید درکتون کنن که شما تازه زایمان کردید سیستم بدنتون عوض شده نوزاد ...

خب اطرافیان درک نمیکنن

حالا میخوای چیکارکنی😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مادرشوهر من دیگه میگه پسر باشن، دو قلو باشن ،تپل باشن،یکی ۵ کیلو باشن،یکیشم بده به من،گفتم باشه دستگ ...

من شوهرم پشتمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40