2777
2789
عنوان

امروز رفتم روانشناس برای قبل زایمانم خیلی خوب بود 🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 28 پست

بعد زایمان میگفت

یکی میگفت چه زشته

چرا انقدر زرده 

چرا سیاهه

چرا لاغره

چرا پسره 

پدرشوهرمم که سنگ تموم گذاشت از ۶ماهگی میگفت دارید لوسش میکنید 

یعنی من دیوونه شدم از دستشون

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

هوی بعد زایمانت فراموش نکنیا🤬 نیبینم غیب بشی

راستی یکی از کاربرای حامله بود قبل من زایمانش بود تا الان انلاین نشده😔

@ساحل،خشک    

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل همون اطرافیان هستن دقیقاگند میزنن تو روان مادرمن تصمیم گرفتم اگر دوباره باردار شدم تا ۴ماه به ک ...

دقیقا من سر دومی همینکار رو کردم و ده روز اول اصلا مهمون رو قبول نکردیم

راحت بودم

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دقیقا من سر دومی همینکار رو کردم و ده روز اول اصلا مهمون رو قبول نکردیمراحت بودم

اره خیلی خوبه

من یه اشتباهی کردم جشن نگرفتم

وگرنه همه روز جشن میومدن تو اون شادی وشلوغی هم که کسی نمیتونه حرف ناراحت کننده بزنه زاحت میشدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خوب این حرفا رو باید به اطرافیان بزنه روانشناس نه به خانوم حامله ، در اصل اونا باید برن پیش روانشناس که یاد بگیرن با یکی که تازه بچه دار شده چطور برخورد کنند وگرنه ما خودمون که به خودمون گیر نمی‌دیم 😁😁😁😁

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هوی بعد زایمانت فراموش نکنیا🤬 نیبینم غیب بشیراستی یکی از کاربرای حامله بود قبل من زایمانش بود تا ال ...

نه بابا روز زایمانم تاپیک میزنم 🤣🤣🤣

اره @ناناعت_شودم     هم چند ماهه نیست حامله بود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

خوب این حرفا رو باید به اطرافیان بزنه روانشناس نه به خانوم حامله ، در اصل اونا باید برن پیش روانشناس ...

چیزای دیگه هم گفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

نه بابا روز زایمانم تاپیک میزنم 🤣🤣🤣اره @ناناعت_شودم هم چند ماهه نیست حامله بود

منم تگ کن نی نی تو ببینم😍😍😍

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

باشه میزارم بعد پاک میکنم

مرسی عشقم ایشالا به سلامتی زایمان کنی❤️

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘