2777
2789
عنوان

یک هفته لب به قندیجات نزدم تا امروز 4کیلو کم‌کردمم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 29 پست

خدایی؟! وای من اصلا اراده ندارم 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
آفررین خیلیم عااالی حالا من ی روز ی چیز شیرین نخورم فشارم میوفته ولی میخوام بزارم کنار وزنم خوبه ولی ...

بزار کنار منم گفتم نمیتونم ولی بر نفسم غلبه کردم با اینکه مامانم هر روز کیک و شیرینی میپزه و هر روز جلو من نوشابه و آبمیوه براهه ولی من تونستم و همه میتونن

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذامو خوردم کامل ولی کلا زیاد غذا خور نیستم خیلی شیرینیجات می‌خوردم ولی واقعا ترک کردم و دیدم چه تاث ...

منم خیلی شیرینی میخورم ی چی بگو بزارمش کنار هی میگم از فردا دیگ نمیخورم ولی ارادم صفره 😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
قندیجات مثلاچیانخوردی.شیربنی وشکلات وابنبات کیک وابمیوه صنعتی وشکر وقندواینارومنم نمیخورم.ولی خب نمی ...

من شیرینی مصنوعی لب نزدم کلا ولی برنج‌ و نون خوردم

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
منم خیلی شیرینی میخورم ی چی بگو بزارمش کنار هی میگم از فردا دیگ نمیخورم ولی ارادم صفره 😂

نخور یک روز کم کم وفق پیدا می‌کنی 

نخور یک روز کم کم وفق پیدا می‌کنی

ایشالا از امروز بتونم

بزار کنار منم گفتم نمیتونم ولی بر نفسم غلبه کردم با اینکه مامانم هر روز کیک و شیرینی میپزه و هر روز ...

آفرین به ارادت ماااشالا

تونستنش که بنظرم می‌تونم ولی فشارمو نمیدونم چ کنم

بعد عزیزم فقط همین قندیجاتو حذف کردی ؟

ایشالا از امروز بتونم

شروع کن وقتی ضعف می‌کنی بادوم زمینی بخور میوه شیرین مثل موز و خرمالو کشمش و خرما گردو 

آفرین به ارادت ماااشالاتونستنش که بنظرم می‌تونم ولی فشارمو نمیدونم چ کنمبعد عزیزم فقط همین قندیجاتو ...

فداتم که🌻

میوه زیادی بخوری اوکیه 

خدانکنه گلم اوکی گلم پس حله انشالا از شنبه حتمااا شروع میکنم😁😂

ای جان ایشالا😅💞