2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
۵۰ تومن چندگرم میشه حدودا؟ دوسه تا النگو فک کنم بشه نه؟

اره گلم الاهی زندگی روی خوشش و ب شما و فرزندات نشون بده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اینجوری که دیگه رو لج میوفتن و واست خونه نمیگیرن باید باز مادرتو تحمل کنی و شرایط سختو

چیکارکنم؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف شمام درستهولی مادر مگه میتونه از بچه دست بکشه بعدم فکر میکنید تو ازدواج بعدی چه خبره

دقیقا. من که موافق نیستم با جدا شدن اسی از بچه هاش.

الان اسی گفت خانوادمم می خوان شرایط برگشتمو تضمین کنن با شرط گذاشتن مهریه و خونه و.... وگرنه موافق موندنم نیستن.

ان شالله که راه درست و خیر رو برن

اعصابم خوردشد اه اه اه بمیرم واست ایوب واقعی تویی 😔 حالا رابطتون خوب شد متاسفم واسه روزای تلخی ک ...

نه به هیچ وجه تمام کاراش جلوچشممه  ادما عوض نمیشن توخونه خودش کارتن خوابه منم با بچه هام خوشم 

همون زمان که پدرشوهرت اومد و گفت واسه خودتو بچههات خونه میگیره باید قبول میکردی.

من کردم پدرم نکرد😓

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

نه به هیچ وجه تمام کاراش جلوچشممه ادما عوض نمیشن توخونه خودش کارتن خوابه منم با بچه هام خوشم

کارتن خواب شده؟ 

نه به هیچ وجه تمام کاراش جلوچشممه ادما عوض نمیشن توخونه خودش کارتن خوابه منم با بچه هام خوشم

حستو درک میکنم 

حرف شمام درستهولی مادر مگه میتونه از بچه دست بکشه بعدم فکر میکنید تو ازدواج بعدی چه خبره

ازدواج بعدی که کلا فقط حرفه. معلوم نیست آدم حسابی پیدا بشه. که اگه هم بشه بچه ها کجان؟ باز اسی به خاطر بچه هاش نمی تونه اونطور که باید زندگی کنه

ازدواج بعدی که کلا فقط حرفه. معلوم نیست آدم حسابی پیدا بشه. که اگه هم بشه بچه ها کجان؟ باز اسی به خا ...

قبول دارم  درست میگی ... نظرخودمم برگشته

نه منظورم اینه هیچکس باهاش حرف نمیزنه تنها شده 😂

😂😂😂خودمم خندم گرفت 

فک نکنی پشیمونه هااا این دیگه شنارو یادگرفته فقط کافیه به اب برسه  تکرار میکنه  همشون همینن 

😂😂😂خودمم خندم گرفت فک نکنی پشیمونه هااا این دیگه شنارو یادگرفته فقط کافیه به اب برسه تکرار میکنه ...

بااون مغز کوچیکش هرروز یه نقشه میکشه انقدر روداره یه مدت یه بار مهربون میشه بعد چند روز میگه طلاهاتو بده ماشین عوض کنم بزنم به نامت

2810