2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

از شیر مادرت حلال تره این فکرارو نکن

اون تو اون زندگی زحمت کشیده توام کشیدی

ولی حقوق نگرفتی

حالا یجا گرفتی حقوقتو

همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

من تاپیک قبلی شمارودیدم ببین اگه میتونی بخاطر بچه هات یکم کوتاه بیا چند سال دیگه تحمل کن که بچه هات بزرگتر بشن بعد جدا بشو اونوقت از بابت بچه ها خیالت راحت میشه ادم خیانکار هیچ وقت درست نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تاپیک قبلی شمارودیدم ببین اگه میتونی بخاطر بچه هات یکم کوتاه بیا چند سال دیگه تحمل کن که بچه هات ...

اره درسته

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

من تاپیک قبلی شمارودیدم ببین اگه میتونی بخاطر بچه هات یکم کوتاه بیا چند سال دیگه تحمل کن که بچه هات ...

خیلی سردرگمم گیج و منگم  اصلا منطقم و ازدست دادم   مغزم دردمیکنه ... نمیدونم چیکارکنم نمیدونمم چ درسته چی غلط  بحث عمر و جوونیمه  بحث اعصابمه بحث هزاران مرض جسمی ک حتما سمتم میاد توزندگی از فرط غصه زیاده 

بحث بچه هام از اوتطرف بحث شوهر پراز عقده ام 

بحث خانواده وپدرم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

منم شرایط شمارادارم ولی بخاطر بچه هام موندم

کدوم شرایطو داری؟ خیانت ؟ 

۹ماه داری بادوتا بچه عذاب میکشی وتمام دردسرای بچه هاوحرف شنیدن دیگران رو تحمل کردی همسرت حتی یه حالی ازتون نپرسیدوعذاب وجدان نگرفت اما شما برای گرفتن حقت عذاب وجدان داری.اگر همسرت مرد زندگی بود وشمارو عذاب نمیداد که الان سر زندگیت بودی وحرفی از مهریه نمیزدی.پس مهریه حقته ونوش جونت مردی که اهل زندگی نیست واهل هرجور خطایی هست بایدتاوان بده شما هم از سر خوشی مهرت واجرا نذاشتی.برای پسرت هم نگران نباش تا حالا صبوری کردی چند روز دیگه هم تحمل کن.مردا نمیتونن بشینن تو خونه بچه نگه دارن پس مجبور میشه برش گردونه.پس فعلا زنگ نزن خودش بچه رو میاره

به نظر منم چون شرایط اسی خونه پدرش هم بحرانیه بره بهتره ولی لابد پدر مادرش نسخشون  اینه که تا جوونی باید جدا شی. تا اومده بچه هات بزرگ شن تو دیگه شرایط ازدواجت می پره.

کاش اسی با یک یا حتی دو تا مشاور با تجربه و خوش آوازه صحبت می کرد و تصمیم می گرفت

کدوم شرایطو داری؟ خیانت ؟

بله عزیزم دنبال زن شوهر دار رفت شوهر من حتی خواستگاری ام رفت ولی کل فامیل پشت من بودن کلا تردش کردن هیچ کجا ادم حسابش نمیکنن هیچ کس جوابشو نمیده منم نشستم سرزندگیم شدم بچه ها پشت منن 

به نظر منم چون شرایط اسی خونه پدرش هم بحرانیه بره بهتره ولی لابد پدر مادرش نسخشون اینه که تا جوونی ...

نه عزیزم خانوادمم میخوات برگردم ولی برگشت با مشتوانه ک سری بعدی باز اواره نشیم خونه پدرم  ازپس خودموم بربیایم  میگه بزار رای همه ی نفقه ومهریه ق‌طعی بشه و پرونده بازبمونه ک سواستفاده نکنه بعدبرگشت اذیتتون کنه ک مجبور ب تحمل نباشی و یروزی خواستی جداشی  ازپس یه خونه بربیای 

به نظر منم چون شرایط اسی خونه پدرش هم بحرانیه بره بهتره ولی لابد پدر مادرش نسخشون اینه که تا جوونی ...

حرف شمام درستهولی مادر مگه میتونه از بچه دست بکشه بعدم فکر میکنید تو ازدواج بعدی چه خبره 

بله عزیزم دنبال زن شوهر دار رفت شوهر من حتی خواستگاری ام رفت ولی کل فامیل پشت من بودن کلا تردش کردن ...

اعصابم خوردشد  اه اه اه بمیرم واست

ایوب واقعی  تویی 😔 

حالا رابطتون خوب شد 

متاسفم واسه روزای تلخی ک تحربه کردی عزیزم 

حتما سکه یا طلا بگیر برا ایندت

۵۰ تومن چندگرم میشه حدودا؟ دوسه تا النگو فک کنم بشه نه؟ 

2810