2777
2789
عنوان

عکس تولد پارسال ‌‌امسالم کنار هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 74 پست
خب قطعا از همه ما خوشگلتر میلیون ها نفر هستایشون هم فارغ از اعتماد به نفس داشتن واقعا درست فکر می‌کن ...

به نظر من معمولیه خیلی خاص نیست

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب قطعا از همه ما خوشگلتر میلیون ها نفر هستایشون هم فارغ از اعتماد به نفس داشتن واقعا درست فکر می‌کن ...

خب به چشم یه عده یه یکیش شما باشی شاید باشه سلیقه هر آدمی متفاوته میشه همه یکی باشه نظرمون؟ 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
منم نظرم همینه ناراحتن که چرا چشا قلبی نشد بهههه بهههه چههه چههه دم صبحی نکردی

ببین من نزدیک به ۱۴ ساله اینجام کافیه یه نفر یه چیزی بگه بقیه رونده راه اون میشن هر کسم خلاف نظرشون نظر بده میپرن بهش کلا جدی نگیر اینجارو

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 
خب به چشم یه عده یه یکیش شما باشی شاید باشه سلیقه هر آدمی متفاوته میشه همه یکی باشه نظرمون؟

رک بودن با دل شکستن متفاوته عزیزم 

سعی کن مرز بین این دوتا رو تشخیص بدی

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
از خودت بپرس این سئوال رو یا خیلی آدم سمی و تلخی هستی یا اینکه دنبال توجهی

کاربری دومشی؟ یا بهت پول میزنه یقه جر میدی هوم؟ 

بفهم هرکسی یه نظری داره سایت برای تبادل نظره منم واقعیت گفتم

میخواست نظر مخالف نشنوه مینوشت فقط تعریف کنان بیان وسط

نمیدونم چرا نمیفهمین رپ الکی نزنین تا قهوه ای نشین عجبا

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
رک بودن با دل شکستن متفاوته عزیزم سعی کن مرز بین این دوتا رو تشخیص بدی

من دل نشکستم عزیزم 

من بخوام عکس بزارم بهم بگن معمولی یا پایینتر از معلومی باید ناراحت بشم یا دلم بشکنه 

مگه همه آدمای زمین باید خوشگل باشن 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿
2810