2777
2789
عنوان

مادرشوهرم صبح تا شب داره از عروس جدیدش تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 29 پست
شمافقط نظاره کن حرص نخور آرامش خودتو حفظ کن چیزی هم نگو نه تایید نه تکذیب زمان بده

کاش باهم خوش باشن کاری به من نداشته باشن مسیله اینکه جوری میخاد وانمود کنه که منو بندازه تو رقابت و حسادت و همش با تیکه به همسرم میگه

جان جانانم💗💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین آدم باعث میشه بین دوتا جاری حسادت شدید بوجود بیاد ،من مادرشوهر نداشتم ولی خواهرشوهرم پیر بود ی عروس همسن من آورد ،آخ چشتون روز بد نبینه روزی نبود نکوبه تو سر من یا تعریف نده ،منم زدمش به دیوار رابطم کم کردم ،حرفاشون ب یورمم نگرفتم ،همون عروس بلای جون خودش و دختراش شده اینقدر حرصشون میده و مشکل دارن 

کلا ب هیچ جات نگیر که فقط خودتو اذیت میکنی ،بزار تا میتونه تعریف بده ،ببینه تو اذیت میشی بیشتر ادامه میده پس اصلا جبهه نگیر ،بعضی وقتا به حرفاش بخند و عروسشو تایید کن بزار بسوزه

خودتو ناراحت نکن زمان همه چیو مشخص می‌کنه.. درمورد تلفنی هم اون سیاستش اینه که تو به شوهرت بگی پاشه ببرتش دکتر ولی تو اصلا به شوهرت چیزی نگو خیلیم زنگ نزن بهش

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....

خوب همون موقع با خنده میگفتی شوهرم که ژن و تربیت  شماست پدرشم انتخاب شماست دیگه خوبن ماشالله مثل خودتون بعدم حرفو عوض میکردی 

از زبونت به موقع  استفاده کن که اعصابت تا فردا خرد نباشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
همین آدم باعث میشه بین دوتا جاری حسادت شدید بوجود بیاد ،من مادرشوهر نداشتم ولی خواهرشوهرم پیر بود ی ...

دقیقا من برام مهم نبود اما میبینم با تعریفاش میخاد یه چیز را به من و مخصوصا همسرم برسونه بدم میاد امیدوارم‌ تاوان دل شکستن بده چون همس داره چیزایی را به رخ میکشه که من دخالتی تو بود و نبودشون ندارم مثلا تعریف وضع مالی خانواده دختر را میده پولداریشون و...

جان جانانم💗💕

خوب همون موقع با خنده میگفتی شوهرم که ژن و تربیت شماست پدرشم انتخاب شماست دیگه خوبن ماشالله مثل خود ...

زبونم قفل میشه فقط گفتم خو شوهرت بیارتت که شوهر من ببردت دکتر شوهر من که سرکاره

جان جانانم💗💕

زبونم قفل میشه فقط گفتم خو شوهرت بیارتت که شوهر من ببردت دکتر شوهر من که سرکاره

قفل زبونتو باز کن دوست من دیگه حالا 

تاکی میخوای حرف بریزی رو جگرت 

من با خنده هرکی هرچی با منظور  بگه فوری برمیگردونم به خودش 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

اصلا برات مهم نباشه

مادرشوهر خدابیامرز من هم سر این  عروس آخری هر دفعه مارو میدید تاکید می‌کرد تو بانک کار میکنه

از ارث باباش بهش خونه رسیده

خیلی آروم و صبوره......

من اصلا اهمیت نمیدادم از سرش افتاد

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خوبه ۲۰ سال همسایه شونه و مدام تعریف میده حالا کامل میشناسیمشون دختره اهل دوست پسر بوده و پدرش هم مع ...

اتفاقا چون دختره این عیب ها رو داره مادرشوهرش از قصد تعریف می‌کنه ازش تا مثلا نقایصش رو جلو شما بپوشونه و بگه من خیلی راضیم ازش 

اتفاقا چون دختره این عیب ها رو داره مادرشوهرش از قصد تعریف می‌کنه ازش تا مثلا نقایصش رو جلو شما بپوش ...

خانواده مادرشوهرمم مثل همین دختره هستن و خودشم انتخابش کرد منتها چون من اینطور نیستم و انتخاب همسرمم باهام خوب نیست هیچ‌بدی هم در حقش نکردم

جان جانانم💗💕

خانواده مادرشوهرمم مثل همین دختره هستن و خودشم انتخابش کرد منتها چون من اینطور نیستم و انتخاب همسرمم ...

ولشون کن بزار وز وزش رو بکنه محل نگذار 

خانواده شوهر منم با خانواده من هیچ رابطه ای ندارند اما هر دوماه یکبار به خانواده جاریم سر میزنند و یا مدام با هم درتماسند

2810