2777
2789
عنوان

بچها یه مدت پوستم عین آینه شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 39 پست
دمت گرم که تونستی واقعاً اراده میخوادمن اگه شیرینی نباشه غش میکنم🥲🥲

دقیقا منم همینطورم. ینی محاله با همسرم بریم بیرون قنادی نریم ولی چون انگیزه لاغر شدن داشتم تونستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا حذف کردم حتی ناخونکم نمیزدم😄

منم تو اون 40 روز که کامل حذف کردم خیلی تأثیرات مثبتشو دیدم

هییییی خدا دوباره همون اراده رو میخوام

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
منم تو اون 40 روز که کامل حذف کردم خیلی تأثیرات مثبتشو دیدمهییییی خدا دوباره همون اراده رو میخوام

عالیه اگه بتونم نخوری.

من از دیروز دوباره شروع کردم.

دیشب همسرم رفت یه پلاستیک کیک بیسکوییت شکلات خرید😒

منم مدتهاست شیرینی رو کم و یا بهتر بگم حذف کردم

قند و شکر که سالهاست مصرف نمیکنم

در حال حاضر فقط رطب میخورم که دکتر تغذیه گفت قندش سالمه اما بالاخره قند قنده  

برای همین پوستم هنوز ناخالصی داره

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من توی اون مدت خرمارو که میخوردم

من روزی هفت هشت تا میخورم

ولی با احساس گناه

خیلی بده 

یاد بچگی ها و اوایل جوونی بخیر

هررررررچی می خوردیم عین خیالمون نبود و اصلا چاق نمیشدیم

هیییعی روزگار

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
نه من دو سه تا کوچیک همراه با چایی میخوردم

خب گناه دارم هیچی نمیخورمفقط همین رطب هاست  

عالیه اگه بتونم نخوری.من از دیروز دوباره شروع کردم.دیشب همسرم رفت یه پلاستیک کیک بیسکوییت شکلات خرید ...

من 25 کیلو کم کردم همون موقع

میدونی بچه ها کوچیکن خوراکی میخرن آدم دلش میخواد 😅

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!