2777
2789
عنوان

داستان های من و دندون پزشکی😐😐🦷💉

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست
19😂

چه قشنگ توصیف کردی آفرین خخ 

ولی نوبت بعدی رو حتما برو چون اگه کار دندونت نصفه بمونه بیشتر اذیت میشی 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونجورام ک تعریف کردی وحشتناک نیستا

من تنهایی ارتودنسی کردم

دندون کیست دار جراحی کردم و...

بستگی به اخلاق دکترم داره ها 

من همش کلی سوال میپرسم قبلش راجب کاری ک میخان کن

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
اگه شرایطش رو داری حتما نویسندگی کن لذت بردم 👌

هر بار چیزی مینویسم و اینجا کسی تعریف میکنه کاملا روی ابرا سیر میکنم🥲❤❤خیلییی دوست دارم و حتما ی روزی مینویسم. البته هنوز خیییلی راه دارم و جغله ای بیش نیستم

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟
نوافن خوردمشیاف استامینوفن گذاشتممدویین خوردممیخک زدمولی دردش اروم نمیشه

باریکلاا دقیقا منم همین بودم دیروز. ولی بازم ترجیح میدم به دندون پزشکی 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

خخخ منو یاد مادر شوهرم  انداختی😬 اونم از دندون پزشکی میترسه یه بار  رفته بود به قدری لرز برداشته که صندلی  باهاش تکون خورده 🤧

ایشون هم رفته یه دور بزنه دیگه نرفته 😂😂😂

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
با آب و تاب تعریف میکنی اخه😂😂حالا حالت چطوره؟ بهتری؟

الان ففط چندشم میشه از پانسماله و فکم درد میکنه

کلا من خیلی لوسم درباره اینا

بوی دندون از مغزم نمیاد بیرون😭😂😂

باریکلاا دقیقا منم همین بودم دیروز. ولی بازم ترجیح میدم به دندون پزشکی

منم خیلی میترسم از دندون پزشکی و امپول و... 

ولی الان دلم میخواد برم بکشم از ای درد خلاص شم😭😭😭

خانه شماره 12 میدان گریمولد
هر بار چیزی مینویسم و اینجا کسی تعریف میکنه کاملا روی ابرا سیر میکنم🥲❤❤خیلییی دوست دارم و حتما ی رو ...

وای وای امپول بیحسی و اون دستگاه صدا دار رو وقتی میکنن تو  دهنت و دست دکترو میخواستم بگیرم گفت دستمو تکون نده 

مرحله اولش عصب کشی دو رو پیش انجام داد مرحله دوم یکشنبه خداااا