2777
2789

بازم من دراما تولید کردم😐خب من هیچ وقت تابحال نرفتم دندون بزشکی(البته اگه شیش سالگیمو که یدونه دندون کشیدم و یادم نمیادو فاکتور بگیریم) 

خلاصه هیچوقت حس خاصی نسبت بهش نداشتم و خیلی عادی بودم. ولی چرخ گردون چرخید و منو وادار کرد برم این تونل وحشت😐😐😐من دوماهه دندون درد دارم و بار اول ی راست رفتم مطب دندون پزشکی و از همون جا ی راست اومدم بیرون و گفتم اصلانم دندونم درد نمیکنه خوشم نمیاد ملت دستشونو بکنن تو دهنم(ولی خب مشکل من این بود که بدجور گرخیده بودم) 🤗🤗

خلاصه دیروز که از شدت درد زار زار اشک میریختم و بازم مقاوت میکردم مامانم گفت یا میری دندون پزشکی یا خودم دست به کار میشم(واقعانم میخواست با خلال دندون اولین جراحی دندونشو انجام بده😐) 

خلاصه منم بیشتر گرخیدم و گفتم باشه میرم🥺🥺

سرتونو درد نیارم امروز به زور رفتم مطب و با دستانی لرزان رفتم نوبت گرفتم و بدون مامانم احساس اوارگی میکردم. 

دکترم عکس گرفت و گفت چند دیقه دیگه میام برای عصب کشی. من اینجوری بودم که(اقای دکتر مگهه الان عکس نگرفتید نباید برم هفته بعد بیام تا جوابشو ببینید اونم گفت مگه ام ار ای دادی یدونه عصب کشیه دیگه🥲منم میخواستم بگم حالا ی دوری میزنم و برمیگردم که مامانم پیام داد چی شد و چیکار کردی) 

خلاصه رفتم و نشستم روی اون تخت شکنجه و حالم خراب بود و دست و پام میلرزید... 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

سرتونو درد نیارم. منتظر بودم ی پماد گوگولی صورتی بماله رو دندونم و بی حس بشه😐😐😐ولی اون شمشیر اهنین وحشتناکو با بی رحمی تمام در قلب لثه من فرو برد و ضربه مهلکی به من زد😭 بازم رفت ی دوری بزنه تا اون زهر اثرشو بذاره😐😐

وای انگار میخواست ساختمون بسازه ی چیزی میکوبید رو دندون فلک زده من، بعدشم تراشیدش و بوی موی سوخته اومد. من چیزی نمیدیدم چون چشامو محکم بسته بودم. به هر کار با اون خمیر چندش پانسمانش کرد و گفت هفته بعد بیام برای ادامه شکنجه😐

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟

اوووووو چنان اغراق آمیز تعریف میکنی انگار ب چارمیخت کشیدن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر دست ب قلمت خوبه باریکلا

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من که تصمیم ندارم برم. ولی مامانم خیلی احساس پیروزی میکنه و از الان افکار ترسناکی واسه هفته بعد داره. 

میخوام خودمو به مردن بزنم و دیگه پامو اونجا نذارم😐

پارت بعدی ایشالله هفته بعد

(خیلی از دکتره تعریف میکردن همه، ولی من هیچوقت نمیدونستم انقدر فحشای بد بد بلدم😐) 

اوووووو چنان اغراق آمیز تعریف میکنی انگار ب چارمیخت کشیدن

کجاش اغراق امیزه من تخت فشار بودم😭

خخخخخخ چند سالته

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
چه اسم کاربریت به شخصیتت میاد 😭😂اون لهجه بریتیش هرماینی تو مغزم پلی شد

کجام شبیهشه من فقط اسکلم. 

کجاش اغراق امیزه من تخت فشار بودم😭

با آب و تاب تعریف میکنی اخه😂😂

حالا حالت چطوره؟ بهتری؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
2810