2777
2789
عنوان

این تاپیک در مورد من زده شده🙂🙂🙂

379 بازدید | 27 پست

الان دیدمش .اینجا باهم آشنا شده بودیم ۵ سال دوست بودیم خیلی همو دوست داشتیم ولی من آخر تصمیم به جدایی گرفتم😅ببخشید بچه ها ممکنه بگید به ما چه ولی گذاشتم اگه دید :)چون نمیتونم بهش پیام بدم 

"

یادته بهم قول دادیم وقتیکه از هم جدا شدیم اینجا پیام بذاریم، چون همینجا باهم آشنا شدیم، الان اون روزه 😔 البته تو اکانت اینجاتو عوض کردی و بهم ندادی تا حداقل بفهمم اين پیاممو میخونی یا نه اما دلم روشنه مثل همیشه به تو، میخونیش

دلم برات خیلی تنگ شده 

تو بزرگترین دارای من بودی که از دستت دادم

نه نه نمیگم از دستت دادم مثل همیشه من به این رابطه امید دارم مثل همون شب اولی که آشنایی مون که با دعوا شروع شد من از اولم امید داشتم و نداشتم شل بشیم 

اما این دفعه من مقصرم همه چیزو میسپرم به خدا و خودتت و خودم پات می مونم 

اینو میدونم تو این دنیا هیچکس به اندازه تو عاشق من نمیشه 😔 من ببخش لطفا عشقم ی مدت به خودتت استراحت بده بعد بهم زنگ بزن مثل اون زنگها که کلی سرم غر میزدی دعوام میکردی دلت نمیومد بیشتر از یک ساعت قهر کنی دوباره بهم زنگ میزدی معذرت خواهی میکردی 

آخه که من فدات شم مگه ما میتونیم بدون هم 

ای وای کجایی نازنینم..."

خواستم اگه میخونی تاپیکمو بگم مراقب خودت باش 🙂دلم نیومد سکوت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یادته می‌گفتی چشم قشنگم؟خواستم بگم الان با این چشم ها اینقدر واسه نبودنت گریه کردم که دارم کور میشم ...

🙂خداروشکر فراموشش کردم نمیدونم الان کجاست ولی از ته قلبم میخوام خوشبخت باشه

2805

من چرا اصلا همچین حسی ندارم کلا نسبت به روابط قبلیم هیچ حسی بعد اتمامش ندارم اگرم داشته باشم طرف بخواد برگرده میبینم داره برمیگرده دیگه کلا تموم میشه بدم نمیادا کلا بی حس میشم چه دوستی چه عاشقانه 😐😂

2810