2777
2789
عنوان

میخوام لباس بله برونمو تیکه پاره کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 87 پست
عزیزم این که با یکی ازدواجت جور نشه میشه گفت حکمت ولی این که تک و تنها بمونی و ازدواجت جور نشد چه حک ...

حکمتشو تو زندگی متاهلایی ببین که کارد ب استخوونشون رسیده خیلی وقتا تنهایی بهتر از همراه بده 

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونقدری که ناامید شدم و دلم شکست

ناامید چرا شدی؟ دختر خاله من تو ۳۸ سالگی ازدواج کرد و امسال یعنی ۳۹ سالگی یه پسر خوشگل به دنیا آورد 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
حکمتشو تو زندگی متاهلایی ببین که کارد ب استخوونشون رسیده خیلی وقتا تنهایی بهتر از همراه بده

خب اونا هم مثل من. چرا حق ما نبود که یه رندگی معمولی دتشته باشیم.

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
ناامید چرا شدی؟ دختر خاله من تو ۳۸ سالگی ازدواج کرد و امسال یعنی ۳۹ سالگی یه پسر خوشگل به دنیا آورد

به خدا اینقد دلم شکسته و دل مرده شدم اصلا نمیخوام با کسی آشنا بشم، چون چندین بار این مسیر رو رفتم و آخرش دلم شکست

به خدا اینقد دلم شکسته و دل مرده شدم اصلا نمیخوام با کسی آشنا بشم، چون چندین بار این مسیر رو رفتم و ...

ببین من نمی‌خوام شعاری حرف بزنم ولی از ازدواج برا خودت بت نساز بهخدا تنهایی مجردی خیلی راحت تره تحملش تا تنهایی متاهلی هزاران زن هستن که نه پای رفتن دارن نه دل موندن، از زندگیت لذت ببر اگه ازدواج قسمت باشه حتما اتفاق میوفته 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
قلبم آتیش گرفتیادم خواهرم افتادم

منم یاد خواهرم افتادم

یه هفته مونده بود به عقد خانواده پسر زدن زیرش و بهونه آوردن

خواهر مظلوم من مونده بود و کلی لباس و ...که دوتایی رفته بودن خریده بودن و حتی حلقه و لباس مراسم عقد...

دردناک ترین قسمتش این بود که از فردای اون روز میخندید و میخواست وانمود کنه ناراحت نیست اصلا 

ببین من نمی‌خوام شعاری حرف بزنم ولی از ازدواج برا خودت بت نساز بهخدا تنهایی مجردی خیلی راحت تره تحمل ...

عزیزم اینکه نشه ازدواج کنی با اینکه تو این قضیه دلت و غرورت بشکنه خیلی فرق میکنه.

متاسفانه رنج های ما برای بقیه قابل درک نیست

منم یاد خواهرم افتادمیه هفته مونده بود به عقد خانواده پسر زدن زیرش و بهونه آوردنخواهر مظلوم من مونده ...

من چی بگم که طرف اون همه برام ابراز عشق و عاشقی کرد، شعر و غزل سرود

یه مدت رها کنتا برات اتفاق بیفته

هر جوری بگی کردم ولی نشد.

الانم نمیخوام بشه چون نه ذوقی هست و نه امیدی ولی قلب شکسته ام آروم نمیشه

منم یاد خواهرم افتادمیه هفته مونده بود به عقد خانواده پسر زدن زیرش و بهونه آوردنخواهر مظلوم من مونده ...

انگار روضه خوندی برام

قلبم سنگین شد

نمیتونم جلو گریه هامو بگیرم

اینکه کسی میخواد ازدواج کنه و نشه خیلی درده

اونم نه یبار

یه سرشکستگی عجیبیه