2777
2789
عنوان

به نامزدم خیانت کردم 💔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توضیحات بیشترو دادم تو خوشبخت میشی جدی گفتم

واقعا؟؟ چکار کنم این برگرده خیلب پیشرفت کرده و کلی موفق شده واقعا پشیمونم همچین موقعیتی از دست دادم رفتم پیشش و باهاس حرف میزدم رسمی خرف زد و‌گریه ام گرفت گفت گریه نکن دیوونه

پرسیدم دوستم داری یا ن؟ گفت سوالی ک‌جوابش میدونی نپرس

یعمی دوستم داره؟؟

چی؟؟

تو ک گفتی دوس پسرته صدبارم پرسیدی تا حالا بهت برنمیگرده مگ اینکه مغزشو خر گاز زده باشه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بزار بره برنگرده 

مشخصه تعادل روانی و فرهنگ یک رابطه رو ندارید. 

شایدم یک نفر برات کافی نیست همرو با هم میخوای

بنظرم برا حال و هوات یه هیئت بزن

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

خیلی گند زدی خیلیاااا بر نمیگرده ولی خب بهت حس داره و غرور و شخصیتش مهم تره

دقیقااا دوستش ازش پرسیده بود و کفته بود بهش حس دارم و فک میکنم ب جز نیکی نمیتونم با کسی باشم ولی نمیخام با خود‌نیکی هم باشم

اره دوستاش مبگن تو فکرته و واسه ابنه رل نمیزنه اره دوست معمولی زیاد دارم

دوست معمولی❌

داداشی✅

همین شماها ریدید تو جامعه

گفتم: «تو پاریس رو نمیشناسی، زیباترین شهر دنیاست.» گفت: «زیباترین شهر دنیا، شهریست که در آن خوشبخت باشی.»🏙️🌚

واقعا؟؟ چکار کنم این برگرده خیلب پیشرفت کرده و کلی موفق شده واقعا پشیمونم همچین موقعیتی از دست دادم ...

چون موقعیت خوب پیدا کرده میخوایش؟

داداشیات اخ و پیف شدن؟ 

کاش بره با دختری که نجیبه و دم دستی و شل و ول  نیست

واقعا؟؟ چکار کنم این برگرده خیلب پیشرفت کرده و کلی موفق شده واقعا پشیمونم همچین موقعیتی از دست دادم ...

چقد سو استفاده گری تو یعنی به خاطر موقعیتش پشیمون شدی من یکی مث تو سر راهم قرار گرفت و کلی ناراحتم کرد هنوزم مث نامزدت بهش حس دارم ولی میگم کاش نمیدیدمش همچین ننگی رو 

چ ربطی داره؟؟ ادم توی جامعه ست فقط باید‌با دخترا دوست باشیمظ؟؟

نه عزیزم 

باید خیانت کنه 

و برا حال و هواش لای پسرا وول بخوره 

چون اینجوری الان نورم جامعه است و باکالاسه

وفاداری الان قدیمی و دمده شده

باید باکالاس بود😷

چه معنی میده دختر متعهد باشه

بالاخره باید یه هف هشتایی باشن