2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
حتما میخوام فاکتور رو ب اسم خودم کنم

در صورتی فاکتور طلا رو ب اسم بابات کن طلاهارو هم ک دستته بده ب بابات 

تولدت باشه خودش میدونه چی بخره یا نخره 

از مابقی اون ۲۰۰ هم جهیزیه مختصر بگیر برو پی زندگیت 

وقتی هم پرسید طلاهارو چیکار کردین بگو بابام فروخت پول لازم داشت 

دیگه اون پول نداره بخواد پول برگردونه 

معطل هم نکن زود برو هر چی میخوای بگیر تا دو ماه دیگه خدا میدونه ارزش پول نقد چقد کمتر میشه 

اونم با دوستش خودش میدونه 

بعدشم از خودسر بودن دست بردار مگه پول جهاز مال خودته ک با خودت میگردونی کارت میکشی 

اصلا بابات دلش خواست برات خیلی مختصر جهاز بده ب کسی چ ربطی داره؟ اصلا خواست زیاد بده ب کسی چ ربطی داره 

مگه با دست گذاشتی ۱۰۰ تومن میشه ؟

با شوهرتم اینقد درگیر نشو 

خودت رو بکش کنار از این حرفا و حدیثا 

بگو جهیزیه رو من نمیگیرم ک بابام میگیره هر چی داد دمش گرم نداد هم باز دمش گرم 

انگار وظیفشونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا طلا خریدن دادن دست من امانت تو خونه قایم کردم گفتم یا پولشو بده طلاهارو بدم یادم طلا رو ب اس ...

ببین اگه فاکتور دست خودته نمیخواد اصلا اسم رو برگردنه 

ما دستی طلا میخریم فاکتور رو هم از طرف میگیریم دیگه تغییر اسمی نمیخواد موقع فروش هم همون کاغذ رو میبریم میفروشیم الان فاکتور دست خودت باشه دیگه کش نده بگو فاکتور و طلارو باهم دادم بابام دیگه مال ما نیستن چون قسطشم خودش میده تمام 

خودش بفروشه بعدا مشکلی پیش بیاد میاد شکایت میکنه اخه مگر اینکه فاکتور هم دستش باشه

نه دیگه گفتم که همسرشم باشه ،اصلا از اول کارش اشتباه بوده نمیدونم دیگه بتونه کاری کنه یانه امیدوارم بتونه تامزدشو متقاعد کنه

برای خودته یانه،راستی‌عروسیت کیه؟اکر سال دیگس بذار همون سال دگ بفروش و جهاز بخر ک الان بفروشی ضررمیک ...

اره برای خودمه داده بودم ۱۰۰ ب نامزدم ک اون واسه خودش طلا خرید ب اسم خودش طلا و فاکتور رو دادن دست من امانت.

قرار بود ۱۰۰ میلیون هم من از اتکا جهیزیه بردارم بدون پرداخت پول چون ۱۰۰ دادم بهش ولی دیگه پشیمون شدم قراره پول رو بگیرم

اون دستش تنگ نیست عریزم شما وخانوادت شناخته ..‌من به خواهرم میگم اگه کارگری هم کنه روری ۵۰۰ درمیاره ...

دقیقاااا مثل نامزد منه کار نمیتونه پیدا کنه میگم‌برو کارگری کارگر ها ک درآمدشون خوبه دامادمون کارگره ماهی ۳۰ یا۴۰ درآمد دارن میگه خوشم نمیاد خودت کار نکردی فکرمیکنی راحته و..

قبلا همه گفتن خودت با خانوادت برو بخر گوش نکردی دختر. اتکا ک مارکاش ایرانیه اول تحقیق میکردی ببینی ا ...

بابام صد بار گفت باهم میریم نمیخواد باهاش بر گفتم اونجا ارزونه میگن شهر ما گرونه و..حتی ب نامزدم گفته بود تو واسه خودتو بکیر ماهم واسه خودمونو میگیریم  زبونش انقدر درازه نامزدم با حرف بابامو راضی کرد ولی دیگه ن من خر نمیشم ب بابامم یادمیدم زنگ زد بگه ن

اتکا میکشه روشیکی از نزدیکا یه تلویزیون ۲۴تومنی بازارو بهش بالای۳۰ دادن قسطیکی گفته سود نداره خودت ب ...

پپس یعنی دوستش قولش زده؟اون گفته هیچ درصدی نداره برای من کارتشو داده بهش

در صورتی فاکتور طلا رو ب اسم بابات کن طلاهارو هم ک دستته بده ب بابات تولدت باشه خودش میدونه چی بخره ...

مرسی عزیزم خیلی خوب گفتین همین الان بهش میخوام اس بدم بگم 

درمورد طلاهایی ک با وام خودش خریده دست مامانش کرده بهش گفتم از دستش دربیار نباید سرمایه جلو چشم باشه چشم میزنن و..اونم‌گفت همه دیگه درمیارم مید خودت نگهداری میخوام دربیاره اینو چیکارکنم؟

چوم میدونم بعد دوسال نمیخواد بده مامانش

2810