2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اون با وام خودش طلا خریدن واسه پس انداز دست مامانش کرده نگهداره واسشبا وام من ۱۰۰ دادن طلا خریدن ...

مگه قرار نشد شما 100 طلا بدی بعد شوهرت 100 تومن قسط لوازم رو گرداخت کنه خودش؟؟ 

یعنی هم 100 دادی طلا خرید هم بابان بیاد صد تومن بده برای جهیزیه؟؟؟؟ 😐

واقعا ثدون مشورت بزرگترت چ کارایی میکنی مطمینا ک هر جا قسطی باشه گرونه دگ یا بگو مابه تفاوت کرونیشو حساب کنه یا هم فاکتورطلا بده ب خودت فاکتورپیش خودت باشه فک کنم مهم نیس ک ب نام کی باشه موقع فروش فاکتور میخواد کارت ملی نمیخواد ک ببنیه 

واقعا ثدون مشورت بزرگترت چ کارایی میکنی مطمینا ک هر جا قسطی باشه گرونه دگ یا بگو مابه تفاوت کرونیشو ...

برای خودته یانه،راستی‌عروسیت کیه؟اکر سال دیگس بذار همون سال دگ بفروش و جهاز بخر ک الان بفروشی ضررمیکنی چون تازه خریدی

سریع زیر بار هر حرفی میره و زود تصمیم میگیره یکم‌فکر نمیکنه. مثلا به شوهرش گفته بریم با وامم برام طل ...

دقیقا همینه..خواهرم همچین اشتباهی کردنمیتوته جمعش کنه .‌فکن پول ارایشگاه عقدش رو یه تومن میشد داماد نداد خواهرم خ ودش داد.‌الان تاخواهرم چیزی رگه میگه ندارم ومامانم بهش خرج کنه ..مسولیت پذیر نیست شوهرش

دقیقااا مثل نامزد منه نامزدم چند روزه حقوقش رو ندادن از من پول میگرفت همش ۵۰۰ داشتم گفت بده لازم دار ...

اون دستش تنگ نیست عریزم شما وخانوادت شناخته ..‌من به خواهرم میگم اگه کارگری هم کنه روری ۵۰۰ درمیاره ..ولی درخودش نمیبینه کا کارگردی کنه ...کلا هیچکاری به خواهرم نکرده  ..حتی مراسمات و عقد ومقصر خواهرم وخانوادم بودن ...وال ن نمیتونن جمعش کنن پس ره بی مسولیت شده ..موقع عقد چندتا النگو ب خواهم اوردن همونو یریع بعدش ا زدساش دراوردن ..یعنی اون النگو پس اتداز پسره بود لازمش بودهم خرجش کردفقط برا تماشا ووردن ..اینجر ادما ر و بدی سوارت میشن هرچنداخلاقشون خوب باسه

فداتشم خیلی ممنونم ک راهنماییم کردی حتما گرفتم اینجا بهتون خیر میدماگه بگه دوماهه دیگه نقدی میدم چی ...

فاکتور طلا به نامه هر کسی باشه فرقی نداره که ببری طلافروشی اصلا نگاه نمیکنن ازت میخرن 

تو سیستم ثبت نشده که 

شما الان یا پولتو بگیر یا طلاهاتو 

این نامزدت داره خیلی زرنگ بازی درمییاره خانمی

قبلا همه گفتن خودت با خانوادت برو بخر گوش نکردی دختر. اتکا ک مارکاش ایرانیه اول تحقیق میکردی ببینی اونایک میخوای رو اصلا داره.بعدم فاکتور ب نام شما نمیشه و این بده 

چرا بابات جلوتو نگرفت ک هرچی نامزدت بگ دنبال راه میفتی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اتکا میکشه روش

یکی از نزدیکا یه تلویزیون ۲۴تومنی بازارو بهش بالای۳۰ دادن قسطی

کی گفته سود نداره 

خودت بری فروشگاه میبینی قیمت نقد و اقساط رو روش زدن

ولی درکل شوهرته جای دوری نمیره که

اره میخونم ولی وسوسه شدم پشیمونم دادم بهش طلا خریدن ب اسم خودشون میخوام بگم برگردون چجوری بگم؟چجوری ...

چطور میگه درصد نداره حداقل حداقل ۲۴ درصد وسایل برقی اتکا سود داره و خیلی گرون تر از فروشگاه های بیرون هست ..به پدرت ظلم نکن و پولش رو از نامزد بگیر و همراه پدر ومادرت برو از جای دیگه خرید کن

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
2810