2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8790 بازدید | 495 پست
انگاری جادوم کردن ب خدا بهش گفتم از اونجا نمیگیرم از شهر خودمون کمی عصبی شد گفت باشه نگیر هرکاری دوس ...

از پول خودت برات طلا گرفته و هر بار به مناسبت تولد و...  برات بیاره بعد هم سر خودت و خانوادت منت بذاره؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!  

وای چقدر نفهم بازی در میاری 

لطفا بزرگ و عاقل شو تا کی میخوای خودتو به نفهمی بزنی 

واقعا اعصابم خورد شد.  هر بلایی سرت بیاد حقته 

بیچاره خانواده‌ت. تو از اعتمادشون سوء استفاده کردی

والا.طرف رفته النگو گرفته ک چشمای دشمنای مامانش کور بشه.اگ بعد طلا رو نداد یا حالا حالاها نگفت طلا ر ...

اصلا هزارتا چیزم ببره نمیگن آوردی دستت دردنکنه باز دوقورت ونیمشون باقیه که کمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ولی خیلی نادان هستی قشنگ شوهرت سوارت شده میره با پول تو برا مادرش طلا میخره حتی به تو اعتماد ...

چون واقعا ب نامزدم اعتماد داشتم بعدا متوجه شدم داره زرنگ بازی درمیاره 

با وام ازدواج خودش طلا خریدن دست مامانش کرده گفتن واسه مامانم نیس آسه اینکه واسم نگهداره ب اندازه دست تو نبود دست دوم با اجرت پایین  وو..

اصلا هزارتا چیزم ببره نمیگن آوردی دستت دردنکنه باز دوقورت ونیمشون باقیه که کمه

والا 

ایشون تازه عروسه ساده هم هست نمیدونه بعد بندش میشن

شوهره هم وام ازدواجشو میخواد هم پول جهازو

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
چون واقعا ب نامزدم اعتماد داشتم بعدا متوجه شدم داره زرنگ بازی درمیاره با وام ازدواج خودش طلا خریدن د ...

خب ی چی دیگ میگرفت ک بشه بده ب تو 

گردنبند.دستبند.تک دست. کلی چیز هست دختر

نیم ست میگرفت

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ولی ۴۰۰ میلیون پنج سال، قسطش ماهی ۱ تومن نمیشه که .. الان اگر شما ۱۰۰ میلیون جهاز برداری از اتکا قسط ...

قسطش با نامزدم 

چون ۱۰۰ میدم ۱۰۰ از اونجا برمیدارم دلی دیگه همچین اشتباهی نمیکنم قراره پولمو بگیرم

اون با وام خودش طلا خریدن ب اندازه دست مامانش گفتم چرا ب دست من نگرفتی گفت اندازه دست تو با اجرت پایین نبود اوناواسه مامانم نیس واسه خودمه و..

ااگه بگه دوماه دیگه میدم چی؟ دوماه دیگه طلا گرون میشه

بگو پدرم فهمیده الان میخواد میریم خرید ..ناراحت نشیا نتیجه گوش ندادن به حرف بزرگتره وسرخود تصمیم گرفتن ..موفع عقدم به خواهرم گفتیم مهریه بزن ۱۱۴ پسره جوگیرش کرد گفت ۱۴ سکه ..گفتیم رسم خرج عقد با داماده خواهرم گفت ن نداره بابا بگیره حتی پول ارایشگاه خواهرم داد ...توهرچیزی تواهرم دخالت کردم گفتیم عروسیت تالار بگیر ..پسره ولسه ک خرج نکنه تو زبون خواهرم اتداخته بود باغ فلان جا شهردیگه میگیرم خواهرم گفته بود باشه ..حالامیگیم تالار بگیر پس ره میگه پود ندارم ...مقصرش هما خواهرم بود که سرخود بود

حالا آخر ۱۰۰ میلیونو دادی ب شوهرت یا هنوز ندادیبرو خودت بگیر هزار بارهم چند جا میتونی بری تنوع بالاس ...

دآدم ۱۰۰ میلیون دادم طلا خریدن قاکتورش ب اسم خودشه ب دست من خودم تو خونه قایم کردم .

همینکارو میکنم عزیزم

قسطش با نامزدم چون ۱۰۰ میدم ۱۰۰ از اونجا برمیدارم دلی دیگه همچین اشتباهی نمیکنم قراره پولمو بگیرماون ...

پس پدرت این وسط ضرر نمیکنه که فقط ۳۰۰ قسط وام ازدواجتو پرداخت میکنه 

همون طور که گفتم نامزدت ۴۰۰ میلیون باید قسط وسیله پرداخت کنه + ۳۰۰ تومن قسط وام ازدواجش رو جمعا ۷۰۰ میلیون 

تازه ۱۰۰ هم برای شما طلا هدیه گرفته سود کردی 

اونی که ضرر کرده تازه نامزدته اگر بخوایم خیلی مادی گرایانه نگاه کنیم 

شوهرش ک واسش مهم نیس چقدر میاد روش بفکر ۱۰۰تومن نقده

ددقیقا چندباری گفتم بریم بپرسیم میگفت ارزون تره گفتم بریم رفتیم سرویس قابلمه اتکا میداد ۷ تومن

رفتم از جای دیگه کپی همون پرسیدم ۵/۷۰۰ بهش گفتم اتکا گرون میده میگه ن اون قابلمه جنسش فرق میکنه در واقع همون بود

دآدم ۱۰۰ میلیون دادم طلا خریدن قاکتورش ب اسم خودشه ب دست من خودم تو خونه قایم کردم .همینکارو میکنم ع ...

دیگ ک طلا خریدی با پول. چ جوری ۱۰۰تومنو بهت برگردونه؟طلا رو بفروشه؟

ددقیقا چندباری گفتم بریم بپرسیم میگفت ارزون تره گفتم بریم رفتیم سرویس قابلمه اتکا میداد ۷ تومنرفتم ا ...

یگو بابام رفته پرسیده میگن گرونه الانم ناراحته میگ از اونجا نمیخوام واست خرید کنم

ببین به ضرر پدرته تو ۱۰۰ میلیون رو میدی نقد مثلا ۴ تا وسیله برمی‌داری همون وسایل قسطی برداری میشه ۱۵ ...

مرسی عزیزم من احمقم دیگه تازه متوجه میشم چی شده ن اینکارو نمیکنم الان بهش میگم

من اگه جای شما بودم اجناسم رو نقدی میخریدم و به هیچ وجه زیر بار حرف نامزدم نمیرفتم

قولم زد  همش میگفت تهران خیلی اززونه شهر ما گرونه ب نفع خودته و...جوری بگم بفهمه فهمیدم زرنگ بازی درمیاره یا بگم پدرم قبول نمیکنن میگن خودم میخرم

2810