با دکتری که وقت گرفتم ویزیت انلاین و علاعم پسرمو گفتم گفت ممکنه در طیف اتیسم باشه، پسر ناز من، دردانه من با این همه شیرینی، ممکنه حرف دکتر درست باشه، خدایا من چیکار کنم، اشکام بند نمیاد
ادم بگیره تو رو یه فصل بزنهبرای خودت مشکل خلق کردی بچه به این سالمی دیگه چی میخوای
به خدا بیا منو بزن، لهم کن، از زندگی افتادم، شام براشون درست نکردم شوهرم بردشون بیرون، فردا صبح باید برم سرکار ناهار فرداشون هم آماده نکردم، کل خونه ترکیده، فقط نشستم دارم با صدای بلند گریه می کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راه رفتن رو نوک انگشتاش گاهی اوقات، بال بال زدن و دور خودش چرخیدن وقتی شاده یا اهنگ شادی میشنوه، ال ...
من چی بگم که خواهرزادم دو سالو دو ماهشه همون ۵ ،۶ کلمه رو بلده
انقد حساس نشو
در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.
علایمش چیه من همین الان ب خودم شک کردم ک اوتیسم دارم کسی نفهمیده
خطاب به سران دو کشور ایران و اسرائیل:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم ................. رابطه ای که مرد عاشق تر باشه به ازدواج ختم میشه و رابطه ای که دختر عاشق تر باشه به روانپزشک و تیمارستان ورابطه ای که هر دو طرف به یک اندازه عاشق باشن تو همون مرحله ی دوستی باقی میمونه و من الله توفیق
راه رفتن رو نوک انگشتاش گاهی اوقات، بال بال زدن و دور خودش چرخیدن وقتی شاده یا اهنگ شادی میشنوه، ال ...
بنظر من عجیب نبود ک
دختر منم تا دو سالگی پنج شیش تا کلمه بلد بود
بعد دو سال یهو جمله گفت
یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبودگفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون