2777
2789
عنوان

چطور میشه تو دوران عقد حامله میشن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 65 پست

فک کن تاریخ عروسی رو مشخص کردی بعد دو هفته به عروسی میبینی بارداری بعد میگی عیب نداره دو هفته دیگه میرم سر خونه زندگیم حالا تو این هیر و ویر یکی از اقوام فوت میکنه مجبوری عروسی رو بندازی عقب...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمال همه چیز هست. حالا چرا نمیزارید برید سر خونه زندگیتون بعد رابطه کامل داشته باشید... یهو دیدی ت ...

نامزدم دیگه دیوونم کرده انقده درخواست می‌کنه 🤦🏻‍♀️

از این بارداری خیلی میترسم ولی میگم اگه پیشگیری باشه چجور ممکنه باردار بشه ادم

M❤️S
چند درصد احتمال داره قرص به زنا نسازه ؟

درصد نیست 

شانس هست

من خودم قرص ایرانی بهم نمیسازه خونریزی هایی شدید میگیرم   خارجی خیلی گرونه صرف هرروز خوردن نمیکنه یه دوره میخواستم برم مکه خوردم

ولی خوب شوهرم خودش می‌ترسید از اول  و ک ا ندوم استفاده میکرد

ما یه بنده خدایی رو میشناسیم تو عقد حامله شد الان ۶ ماهه باردار دارن جدا میشن واقعا مردم مغز خ* خورد ...

وای خدا چه بدددددد 

چرا درست حسابی جلوگیری ندارن که این‌جوری سه😑

M❤️S
نامزدم دیگه دیوونم کرده انقده درخواست می‌کنه 🤦🏻‍♀️از این بارداری خیلی میترسم ولی میگم اگه پیشگیری ...

رابطه کامل نداشته باش. فقط سطحی. هر روشی برای ارضا بکار ببر. اما بزار تا بری سر خونه خودت بعد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
رابطه کامل نداشته باش. فقط سطحی. هر روشی برای ارضا بکار ببر. اما بزار تا بری سر خونه خودت بعد.

خدا شاهده یه ماهه داره رو مخم می‌ره هر چی میگم بزار بریم سر خونه زندگی خودمون میگه تو الان زن منی چرا باید تا اون موقع فشار روم باشه 

خدا بگم چیکارش نکنه دیوونم کرده به رابطه سطحی هم راضی نیست 😑😑😑😑

M❤️S