2777
2789
عنوان

چطور میشه تو دوران عقد حامله میشن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 65 پست
یکی از کاربرا الان گفت اگه قرص بخوری خانواده متوجه میشن چرا ؟

مگه قراره وسیله هاتو چک کنن که متوجه بشن 😳سر ساعت یه لیوان آب ببر تو اتاقت قرصتو بخور کی میخواد بفهمه یا نکنه برای آب خوردن هم بعضیا جواب پس میدن 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

کاندوم و جلوگیری طبیعی هم زمان اگه دقت کنی باردار نمیشی.

والا منم موندم من خودم چند سال جلوگیری کردم یه بار هم شک نکردم به بارداری.

قرص هم تا به حال تو عمرم نخوردم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه قراره وسیله هاتو چک کنن که متوجه بشن 😳سر ساعت یه لیوان آب ببر تو اتاقت قرصتو بخور کی میخواد بفه ...

واسه همین تعجب کردم فکر کردم قرص بخوری خون‌ریزی خیلی شدید میشه و دل درد زیادی داره که خانواده متوجه میشن

M❤️S
واسه همین تعجب کردم فکر کردم قرص بخوری خون‌ریزی خیلی شدید میشه و دل درد زیادی داره که خانواده متوجه ...

نه بابا اتفاقا خون ریزی کم میشه

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خب هیچی دیگه 😂🤲🏻ببخشید شما خودت استفاده کردی تا حالا؟

آره گلم ولی قرص نخور تنبلی تخمدان میاره همون کاندوم با پیشگیری طبیعی داشته باش 

من سه سال قرص خوردم که کاش نمیخوردم

از هر چی بترسی سرت میاد همیشه برام عجیب بود طرف تو عقد نا خواسته تو رابطه اول دوم حامله میشه بعد یکی ...

آفرین دقیقا منم تو همین موندم طرف ده ساله خودشو داره به در و دیوار میکروبه که حامله شه بعد یکی دو روز بعد عقد ناراحته که چیکار کنم حامله ام 😂🤦🏻‍♀️ 

M❤️S
آره گلم ولی قرص نخور تنبلی تخمدان میاره همون کاندوم با پیشگیری طبیعی داشته باش من سه سال قرص خوردم ک ...

می‌ترسم یه موقع کار ن دو م پاره بشه بدبخت شم🤦🏻‍♀️

ولی اره قرص میگن خیلی ضرر داره😑

اگه یه موقعی مجبور شدم بخورم چه قرصی بهتره ؟؟

M❤️S
می‌ترسم یه موقع کار ن دو م پاره بشه بدبخت شم🤦🏻‍♀️ولی اره قرص میگن خیلی ضرر داره😑اگه یه موقعی مجبو ...

سیپروترون خوبه یاسمین هم گیر بیاری که عالیه 

ولی قرص اورژانسی بهترینه اگه یه وقت پیاره شد همون اورژانسی بخور بلافاصله 

قرص که ادم بخوره خونریزیش خیلی شدید تر میشه؟

ال دی من خوردم خونریزی شدید گرفتم در حدی که رفتم اورژانس گفت نکنه سقط کردی 

در ۷السکه اکثریت ال دی میخورن راحت

یاسمین بهم می‌ساخت خارجی هست نمیدونم الان هست یا نه

من زایمان نداشتم . ب اصرار خودم دکترم برام گزاشت خیلی اذیت شدم ..خودمم تو خونه گرفتم کشیدم بیرون .😂 ...

جدی؟ چرا؟ چه جنسی بود؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                                                قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)