سلام دوستان من با خانواده شوهرم کلا قطع ارتباط کردم و با هیچ کدوم حرف نمیزنم چون خیلی بهم بدی کردن و دیگه از همشون بدم میاد فقط با خواهرشوهر بزرگم حرف میزدم که اونم اومده بود پیش اقوامشون پشت سرم حرف گفته بود و ب گوش من رسید منم ب همسرم گفتم و پشت تلفن با شوهرم دعوا کردن چند کلمه چرت و پرت گفت که شوهرم نتونست جوابش بده میخوام زنگ بزنم شوهرش و اینم بگم مثل سگ از شوهرش میترسه و شوهرش ب شدت از این کاراش بدش میاد میدونم که زنگ بزنم شوهرش روزگارش سیاه میکنه و اینم بگم حرفای خیلی بدی بهم زد و دلم واقعا شکست بنظرتون چیکار کنم راهنمایی لطفا
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
در کنار همسرت بهش زنگ بزن ولی من جای شما بودم نه زنگ نه پیام هیچی حتی جایی میدیدم سلام نمیکردم انگار ...
اتفاقا تو کوچه دیدمش پیش همسایه ها گفتم سلام ندم میگن چقدر بی شخصیت بود سلام کردم جوابم نداد منم گفتم من احترامم گذاشتم از این ب بد انتظار سلام نداشته باشه