2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم دیشب پشت گوشی یه عالمه بهم حرف گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 64 پست
پلای پشت سرتوخراب نکن یک درصدفکرکن آشتی کردین چجوری میخوای توروش نگاه کنی

اخه خیلی حرفای بدی گفت چطوری اروم بشم بنظرت

محکم باش، پشت آرزو هات خدا ایستاده '✨️

خدا ازشون نگذره ب حق فاطمه زهرا خوشگلم اصلا اعتماد ب نفست از دست نده التماس کسی نکن محکم باش خدا بز ...

دیسک کمری که محدودم کرده کلا

نه خیلی میتونم بشینم نه خیلی میتونم وایسم. همش درد دارم. تمام راههای درمان و رفتم. هیچ چیزی حد در حد قوری چای برمیدارم درد میگیره 

آخرین راهم کربلاست ک میخوام برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول به خودش زنگ بزن و حتما شوهرت کنارت باشه بهش هشدار بده که میخواستی به شوهرش زنگ بزنی و بگو اگه دوباره تکرار کنه دیگه به خودش زنگ نمیزنی و مستقیم به شوهرش میگی

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
بهش زنگ نزن محل سگ هم بهش نده پرومیشه ب شوهرش بگو من توزندگیتون دخالت نمیکنم چراتوزندگیم دخالت میکنی ...

اره همین کارو میکنم

اخه خیلی حرفای بدی گفت چطوری اروم بشم بنظرت

لازم نیست تلافی کنی اول اینکه مثل اون دور از جون بیشعور میشی دوما خدا به موقعش جوابشو میده 

دیر و زود داره صبر کن

از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟                به کجا میروم آخر ننمایی وطنم                          خداوندا مرا آن ده که آن به  
عزیزم اول به خودش زنگ بزن و حتما شوهرت کنارت باشه بهش هشدار بده که میخواستی به شوهرش زنگ بزنی و بگو ...

اره زنگ میزنم ب خودش صداش هم ظبط میکنم و دیدم باز حرفای بدی میزنه ب شوهرش میزنگم میگم از صبح انقدر گریه کردم چشام میسوزه

لازم نیست تلافی کنی اول اینکه مثل اون دور از جون بیشعور میشی دوما خدا به موقعش جوابشو میده دیر و زود ...

اخه فکر میکنه ازش ترسیدم زنگ میزنم خیلی اروم حرف میزنم باهاش

اره زنگ میزنم ب خودش صداش هم ظبط میکنم و دیدم باز حرفای بدی میزنه ب شوهرش میزنگم میگم از صبح انقدر گ ...

ببین اگه اول به شوهرش بگی خدایی نکرده کوچکترین اتفاقی بیوفته تو رو مقصر میدونن 

مثلا شوهرش کتکش بزنه یا خواهر شوهرت قهر کنه بره خونه باباش 

میگن تو به شوهرش گفتی و باعث دعوا شدی 

نمیگن که اول اون چیکار کرده

دیسک کمری که محدودم کرده کلانه خیلی میتونم بشینم نه خیلی میتونم وایسم. همش درد دارم. تمام راههای درم ...

عمل کردی عزیزم؟ چند سالته؟

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
دیسک کمری که محدودم کرده کلانه خیلی میتونم بشینم نه خیلی میتونم وایسم. همش درد دارم. تمام راههای درم ...

انشالا  بری شفاتو  بده اقا..گلم برات آرزوی سلامتی دارم