سلام دوستان من با خانواده شوهرم کلا قطع ارتباط کردم و با هیچ کدوم حرف نمیزنم چون خیلی بهم بدی کردن و دیگه از همشون بدم میاد فقط با خواهرشوهر بزرگم حرف میزدم که اونم اومده بود پیش اقوامشون پشت سرم حرف گفته بود و ب گوش من رسید منم ب همسرم گفتم و پشت تلفن با شوهرم دعوا کردن چند کلمه چرت و پرت گفت که شوهرم نتونست جوابش بده میخوام زنگ بزنم شوهرش و اینم بگم مثل سگ از شوهرش میترسه و شوهرش ب شدت از این کاراش بدش میاد میدونم که زنگ بزنم شوهرش روزگارش سیاه میکنه و اینم بگم حرفای خیلی بدی بهم زد و دلم واقعا شکست بنظرتون چیکار کنم راهنمایی لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اول به خودش زنگ بزن و حتما شوهرت کنارت باشه بهش هشدار بده که میخواستی به شوهرش زنگ بزنی و بگو اگه دوباره تکرار کنه دیگه به خودش زنگ نمیزنی و مستقیم به شوهرش میگی
از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟؟؟؟ به کجا میروم آخر ننمایی وطنم خداوندا مرا آن ده که آن به