2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست

من از محیط بیمارستان خاطره خوبی ندارم بله من زایمان زودرس داشتم همسرم به شدت هوامو داشت و من به حسادت پرستارها رو احساس کردم 

دیگه وقت مریضی به فکرت نباشن کجا باشن پس 

به غیر از موارد دیگر که استارتر فرمودن و درست هم گفتن بعضی ها شورش و درآوردن

ولی قسمت بیمارستان کاملا مخالفم 

نسل مادرهای ما تا دم مرگ باید کار می کردند و کسی قدران نبود 

اتفاقا نسل الان که شوهراشون به خاطر یه دعوا رنگشون سفید میشه خوب کاری می کنن

دختر مردم از سر راه نیومده که هر کی هر چی خواست بهش بگه 

برای مردهای ایرانی این مورد لازمه  

دنیا اونقدرها جدی نیست   

به این داستان کاری ندارم ولی من یه بار واقعا فشارم پایین بود رفتم بیمارستان سرم که ندادن هیچ گفتن برو آب قند بخور آخه اگه با اب قند فشارم میخواست بالا بیاد بیمارستان نمیومدم یا اکثرا میگن خودتو لوس کردی

رفتم درمانگاه خصوصی سرم زدم دیگه هم بیمارستان دولتی نمیرم 

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نگفتم همه باید خوشبختی رو از دید من ببینن گفتم لطفا تازه عروس ها برای جلب توجه خودتون رو به بیمار ...

بازم تفکر بعضیا همینه شما مگه میتونی همه رو مجاب کنی این کارو نکنن؟ 

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
من یه زن عمو داشتم هر جا هست ان شاالله تنش سلامت باشه و حالش خوب باشه.ببین خدای غش کردن بود هرررر چی ...

🤣وای  بنده  خدااا 

این خانم پرستاره هم دقیق یادم نیست اما میگفت غشیای ساختگی تا دقایق آخر مقاومت میکنن تا  اینکه چیزی بهشون تزریق میکنن تا دست بردارن از نمایش  از اون موقع که اون تاپیکو دیدم همش میگم اخه چطوری؟ من بودم همون اول میزدم زیر خنده 🤣🤣🤣 بازیگرای خوبی میشدن حیف شدن طفلیا

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

فقط اونایی که نوشتن تو حسودی یا خواسته زنانگیش فعال بشه دلبری کنهیا اونایی که خواستن ادعای روشنفکری ...

بله دقیقا درست گفتین . حالا این جایی که من هستم بیمارستان داخلی.  یه بیمارستان هست که برای شکستی و .... 

روی تخت های اوژانس پر از بیمار هایی که تصادف کردن و خونریزی دارن بعد این جور ادم ها می یان بین این و کار رو برای کادر درمان سخت می کنن ‌ بعد حالا اگر کادر درمان بیچاره یه اشتباه بکنه دیکه ولش نمی کنن 

🤣وای بنده خدااا این خانم پرستاره هم دقیق یادم نیست اما میگفت غشیای ساختگی تا دقایق آخر مقاومت میک ...

والا من میخوام به پسرم اخم کنم که مثلا حساب ببره نیشم از اونور تا بنا گوش باز میشه😁😁😁

اگه بدونی چقد بدبختن که الکی این کارا رو میکنن به جای اینکه حالت ازشون بهم بخوره دلت براشون می سوزهد ...

راستش انقدر فشار درسی و کاریم این مدت زیادی بوده هیچ کس رو از خودم بدبخت تر نمی دونم 😂

بنظرم خیلی ام خوبه که دو نفر همو دوست دارنانشالله تمام زن و شوهرا همینطور عاشق بمونن

بله خیلی خوبه البته تا زمانی که برای ابراز علاقه مزاحمت اوژانس بیمارستان نشن 

یادمه چند سال پیش دخترخالم امده بود خونمون و چند باهی بود ازدواج کرده بودن

انگاری با همسرش بحثش شده بود و خودش رو زد به بیهوشی و مریضی

شوهرش اصلا نگاهش هم نکرد چه برسه ببره پیش پزشک آبجی و داداشم پا شدن بردنش بیمارستان و کلی هزینه سرم و قرصش رو دادن و امد خونه حالش خوب شد🤭

بعد ما فهمیدیم شگردش اینه وقتی بین خودش و همسرش کدورت پیش میاد خودش رو به مریضی میزنه🤣

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
طرف میگه دم به دقیفه میان تو جمع دعا میکنن زودتر ازدواج کن خودت بودی معذب و ناراحت نمیشدی؟؟

حالا این خیلی برام مهم نیست خواهر . لینکه نوی محیط کارم می یام و مزاحمت ایجاد می کنن اذیتم می کنه ‌ بعد تهش می گن حسودی .