2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست
یاد اون تاپیک قدیمی افتادم که یه خانم پرستاری زده بود میگفت خیلی مورد غش ساختگی داریم 🤣😅من هنوزم ...

من یه زن عمو داشتم هر جا هست ان شاالله تنش سلامت باشه و حالش خوب باشه.

ببین خدای غش کردن بود هرررر چی میشد این غش میکرد.یه بار خونه ی مامان بزرگم وسط برو بیای عروسی عمم و شلوغ پلوغی خونه نمیدونم عموم چی بهش گفته بود یه یهو با لباس مجلسی و کفش پاشنه بلند دراز به دراز,افتاد کف خونه و مثلا غش کرد😅😅😅همه هم چون میشناختنش دیگه اصلا خودشونو زدن به ندیدن و مشغول کاراشون شدن این بنده خدا هم چند دقیقه بعد پاشد و خودشو تکوند و به کاراش رسید😄😄😄😄😄😄😄

فقط اونایی که نوشتن تو حسودی یا خواسته زنانگیش فعال بشه دلبری کنه

یا اونایی که خواستن ادعای روشنفکری داشته باشن گفتن به تو آسیب نزده چیکارشون داری و..... یه چیزی از تو مجازی یاد گرفتن طوطی وار تکرار می کنن

اتفاقا داره آسیب می‌زنه که شما انقد شاکی هستی. تو بیمارستان در لحظه هزاران مورد اورژانسی اتفاق میوفته بعد وقت و تمرکز شما باید برای مسخره بازی یه تازه عروس نابالغ بره 

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برام مهم نبود و نیستن فقط نیان بیمارستان 🥺😭❤

اگه بدونی چقد بدبختن که الکی این کارا رو میکنن به جای اینکه حالت ازشون بهم بخوره دلت براشون می سوزه

دعا کن خدا عقلشونو زیاد کنه

جالبه الکی سر چیزای کوچیک خیلیا رفتار نامناسب با خانواده همسر نشون میدن بین خانواده خودشون و همسر فرق میزارن تو خیلی چیزا بعد ادا مظلومارو در میارن 

کلا از قبل ازدواج نسبت به مادرشوهر گارد دارن بعد میان میگن چرا رابطمون خوب نیست

من ترجیح میدم این عشق و علاقه ها رو ببینم تا اینکه شاهد طلاق بقیه باشم 

من حالم زمانی بد میشه که میفهمم یکی به همسرش خیانت کرده یکی کتک خورده یکی سر دیگران زندگیش به هم ریخته 

ما ایرانیا همیشه عادت داریم چیزای خوبو چندش ببینیم و از دیدن زشتی ها ذوق زده بشیم 

مورد تمارض رو با تو موافقم نباید وقت کادر درمانو بگیرن

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

فدات بشم عزیزم، حالا من ناراحت نمی شم و میگم چون ذوق دارن میگن ولی وقتی می یام بیمارستان ناراحت می ش ...

خدانکنه خانوم گلم 🥰🥰🥰...جانم حق دارین واقعا اینهمه زحمت میکشین که مثلا طرف خودشو برا شوهرش لوس کنه! بنظرم وقتی دیدین اینجوریه خودشو زده به غشو ضعف زیاد پیگیر کاراش نباشید برید خودتون سرگرم یه کار دیگه کنید خانوم گلم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

عزیزم هرکس با یه افکاری زندگی میکنه اتفاقا به نظر من ازدواج مهم ترین مسئله زندگی هر فردیه چون قرار د ...

من نگفتم همه باید خوشبختی رو از دید من ببینن گفتم لطفا تازه عروس ها برای جلب توجه خودتون رو به بیماری نزنید و وقت آوران بیمارستان رو نگیرید

اون خوشحاله از زندگیش از شوهرش همون جوری که یکی تو کنکور قبول میشه عکس میزاره استوری میزاره خوشحال م ...

حق ندارن با کسی بد رفتاری کنن و دائم دعا کنن زود تر ازدواج کن بی احترامی نیست؟

بعدم این رفتارا به ضرر خودش آخر تموم میشه تبدیل میشه به چوپان دروغگو

اگه واعقا اینقدر خوشبخت بودند بازم قابل تحمل بود البته هر جایی جر بیمارستان.ولی مساله اینجاست اکثر اینایی که اینجوری شو راه میندازن در حقیقت رابطه خوبی با هم ندارند و یجورایی میخوانن نشون بدن که چیزی کم ندارند.یسری از اینها هم خیلی ناپخته هستند و از روی خامیشونه این رفتارها که همین باعث میشه یسال بعدش خبرای بدی در مورد زندگیشون بشنوی متاسفانه.