2777
2789
عنوان

هیچ چیز توی دنیا سخت از تحمل تازه عروس هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5626 بازدید | 181 پست

تا وقتی کسی به زندگی کسی اسیب نرسونه از علاقه و محبتشون ناراحت نمیشم 

حقیقت اصلا به من ربطی نداره ، از دیدن شادی و عشقشون خوشحال هم میشم 

دریاره محیط کار شما نمیدونم ، با اینکه برادرام پزشک هستند اما تا حالا همچین چیزی نشنیدم حقیقتا 

اما بیمارستان جای احیای بیمار و رسیدگی هست نه جای لوس بازی، چون تو اون لحظه جان یک بیمار به خطر ممکنه بیفنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی خیلی چندشن جای اون کارا تو جمع نیست بلخره ادم مجرد یا بزرگتر نشسته 

خدایی عجب صبری داری تو بیمارستان دیگه اخه😂😂

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

یاد اون تاپیک قدیمی افتادم که یه خانم پرستاری زده بود میگفت خیلی مورد غش ساختگی داریم 🤣😅من هنوزم ...

خب من هم همین رو میگم خواهر😭😭هسته شدم از دستشون . حالا اون هایی که سابقه دار هستن توی بیمارستان خونسرد هستن ولی من دلم می خواد براش مسحل و شیاف بنویسم و مجبورشون کنم همه رو مصرف بکنن 

شما هم کادر درمانی؟؟؟ خیلی رو مخن😭استادم که پزشک اورانی بود خیلی خونسرد برخورد کرد قشنگ مشخص که عاد ...

بله پزشک اورژانس بودم باید نازشون رو بخریم تازه آخرم معترضن چرا توجه کافی دریافت نمیکنن در حالی که همزمان مریض سی پی آری داری 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

اینا اولشه توی همین نی نی سایت یه خط در میون فقط نفرین میکنن شوهره بمیره راحت شنبهترین کار اینه که ا ...

من برام مهم نبود و نیستن فقط نیان بیمارستان 🥺😭❤

عزیزم هرکس با یه افکاری زندگی میکنه اتفاقا به نظر من ازدواج مهم ترین مسئله زندگی هر فردیه چون قرار در آینده اون طرف نقش داشته باشه

اینو بدون همه قرار نیست به دلخواه شما رفتار کنن هرکس خوشبختی و موفقیت خودشو تو یه چیز میبنه یکی تحصیل یکی شغل یکی ازدواج یکی بچه و.... 

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
تا وقتی کسی به زندگی کسی اسیب نرسونه از علاقه و محبتشون ناراحت نمیشم حقیقت اصلا به من ربطی نداره ، ا ...

با اطمینان میگم از برادرتون بپرسین حداقل ۲۰ مورد دیده . 

عزیزززم😅انشالله خوشبخت باشید . من کاری بهشون ندارم خواهر 😂میگم فقط بیمارستان نیان .

مرسی عزیزم بیمارستان نرفتم ولی خب خیلی کارای سمی کردم😂میدونی مثلا من خیلی سختی کشیدم تا به اونی که دوست داشتم رسیدم ممکنه آدم از ذوق زیاد دست به هرکاری بزنه مثل مستی میمونه دوران نامزدی و عقد و یه چند وقت بعد از ازدواج کم کم از توهم میای بیرون ببخشید ولی غرق گوه میشی😂

خب من هم همین رو میگم خواهر😭😭هسته شدم از دستشون . حالا اون هایی که سابقه دار هستن توی بیمارستان خو ...

خدا صبرت بده حق داری گلم  متاسفانه این جور آدما همه جا هستن 

اینا واقعا بیمارن آدم سالم برای جلب توجه دست به هر کاری نمیزنه 

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

خدایی خیلی چندشن جای اون کارا تو جمع نیست بلخره ادم مجرد یا بزرگتر نشسته خدایی عجب صبری داری تو بیما ...

من محبورن خواهر 🥺دانشجوام و مجبورم . وگرنه اگر دکتر خودشون بودم حتما براشون شیاف و مسحل می نوشتم . 

بله پزشک اورژانس بودم باید نازشون رو بخریم تازه آخرم معترضن چرا توجه کافی دریافت نمیکنن در حالی که ه ...

وای دقیقا درست گفتین . قطعا به عنوان پرشک آوران خیلی اذیت شدین . امیدوارم که نتیجه این زحمت هارو از خدا بگیرید.  

من چند ماه بعد طرحم شروع می شه . اصلا دوست ندارم توی آوران طرح بگذرونم . ولی خب دو تا از دوستام پارسال افتادن برای اوژانس .

همین چند وقت پیش بیمار های مهم تر داشتیم ولی اون هایی که از کربلا ویروس گرفته بودن گیر داده بود چرا پیگیری نمی کنید و فوش می دادن

من محبورن خواهر 🥺دانشجوام و مجبورم . وگرنه اگر دکتر خودشون بودم حتما براشون شیاف و مسحل می نوشتم .

عالیه😂😂 امیدوارم هرچ سریعتر ب اون مرحله برسی😂😂😂😂

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.